ReaLife - Gerçek Hayatı Yaşayın! - By BraveHero

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Brave, olm git indieDB'de konu aç fikir al ama çok ateş ederler sana. İndie oyunların asıl olayı değişik bir şey yapabilmiş olmak sen değişik bir şey yapamamışsın maalesef. Bunu buraya yazayım. IndıeDB'de ücretsiz yardımcı olacak grafiker cart curt da bulabilirsin. İş olanakları falan da var. (Başka bir site daha vardı ama tam olarak hatırlayamadım bu şekilde. Hatırlarsam özel mesajdır falan iletirim.)

Benim üniversite falan belli olunca yardımcı da olurum elimden geldiğince. Şu aralar sıkıntılı durumlar içindeyim :/

Girmişken yazacağım yorumu da yazıp gideyim ben;
...Ya da gerçekten dışarı çıkıp gerçek hayatı yaşayın.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Android yap.Google Play Store eğer 5.000 indirme olursa her indirme için para ödemeye başlıyor. (0.01 YTL) 100 indirmeden 1TL yapmak sana harçlık gibi bir şey olur.

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sims 2d gibi olmuş. Çizimleri biraz geliştirmen lazım, özellikle ana menüyü ayrıca oyun böyle olacaksa 3 tl gibi bir fiyata satabilirsin. Konsept güzel ama grafikler kötü olduğu için alacak olan kişi sayısı düşebilir bu yüzden fiyatı olabildiğince düşük tut.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
"İi tm satıcan da parayı nasıl alıcan. Paypal yok ortalıkta." demezler mi ?
Paypal, Törkey'e gelene kadar yabancı sitelerde satmayacağım. O zamana kadar greenlightte kalır
Sims 2d gibi olmuş. Çizimleri biraz geliştirmen lazım, özellikle ana menüyü ayrıca oyun böyle olacaksa 3 tl gibi bir fiyata satabilirsin. Konsept güzel ama grafikler kötü olduğu için alacak olan kişi sayısı düşebilir bu yüzden fiyatı olabildiğince düşük tut.
Üzgünüm. Çizim yeteneğim yok :(
Brave, olm git indieDB'de konu aç fikir al ama çok ateş ederler sana. İndie oyunların asıl olayı değişik bir şey yapabilmiş olmak sen değişik bir şey yapamamışsın maalesef. Bunu buraya yazayım. IndıeDB'de ücretsiz yardımcı olacak grafiker cart curt da bulabilirsin. İş olanakları falan da var. (Başka bir site daha vardı ama tam olarak hatırlayamadım bu şekilde. Hatırlarsam özel mesajdır falan iletirim.)

Benim üniversite falan belli olunca yardımcı da olurum elimden geldiğince. Şu aralar sıkıntılı durumlar içindeyim :/

Girmişken yazacağım yorumu da yazıp gideyim ben;
...Ya da gerçekten dışarı çıkıp gerçek hayatı yaşayın.
İngilizcem okul ortalamasına göre yüksek olsa da derin ingilizce cümlelerinden bir şey anlamıyorum. O sitelerde bir şey yapamam :C

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paypal, Törkey'e gelene kadar yabancı sitelerde satmayacağım. O zamana kadar greenlightte kalır

Üzgünüm. Çizim yeteneğim yok :(

İngilizcem okul ortalamasına göre yüksek olsa da derin ingilizce cümlelerinden bir şey anlamıyorum. O sitelerde bir şey yapamam :C

O zaman maalesef kendini oyun teorisi konusunda geliştirebileceğin pek Türkçe kaynak ya da platform yok. Ama iyi bir yoldasın. Sadece İngilizce sıkıntın var.

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçenlerde bir yorumunu okumuştum yanlış hatırlamıyorsam senindi bir oyun motoru indiriyordun,zordur bu işler ayrıca modelleme vs. satın alman lazım/yapman lazım.Yapabilirsen helal olsun,başarılar dilerim :)