Reklam Bildirimleri

Ercan

Ağaç Yumruklayıcı
Site Sahibi
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar forum reklam yapmalı da zaten ancak şu 1 haftada size de sürekli reklam bildirimi gelmedi mi?Eskiden böyle bir olay yoktu.Olsa bile bu kadar değildi.Ben reklam değil gereksiz bildirimlerden rahatsız oluyorum.
Eskiden yoktu çünki eskiden sponsor yoktu, ayda yılda bir sponsor buluyoruz onuda kaçıracak bazı arkadaşlar. 2 gündür atıyoruz bu hafta boyuncada hergün bir tane atacaz.
Sanıyorum zamanında forumdan banladığımız bazı kuyruk acısı olan arkadaşlar acılarını böyle her fırsatta eleştirerek, abartarak çıkarabileceklerini sanıyorlar. neyseki üyelerimiz kapıyı gösterecek kadar sadık ve zekiki bize söyleyecek fazla söz bırakmamışlar.

ByAwesome123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Emin ol ben bir şeyin acını çıkarmıyorum ki 1 uyarım bile yok.Ama bu sponsorlar ile ilgili reklamlar cidden abartıldı.Sürekli bir bildirim alıyoruz ve yine bu reklamla ilgili oluyor.Eleştirilere açık olmanızı bekliyordum ancak tavırlarınız bunu pek göstermiyor.

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
6 tane banner olursa 1000 görüntülenme başına ortalama 0.0012$ 10 bin kişi 20'şer sayfa açsa 0,0012*10000*20=240$ yani 500 lira eder
ayda 15.000 liraya hosting karşılanır herhalde?

ironiyi anlamayacak cahiller için not: bu forumun hostu 500 lira zor eder tahminen
Sandığınız gibi olsa zengin olmuştuk :) Ne kadar çok tıklanırsa tık başına gelen para o kadar düşer. Dolayısı ile bu şekilde sabit bir rakam mümkün değil sizin hesaplamalarınızda olduğu gibi.

Ercan

Ağaç Yumruklayıcı
Site Sahibi
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Emin ol ben bir şeyin acını çıkarmıyorum ki 1 uyarım bile yok.Ama bu sponsorlar ile ilgili reklamlar cidden abartıldı.Sürekli bir bildirim alıyoruz ve yine bu reklamla ilgili oluyor.Eleştirilere açık olmanızı bekliyordum ancak tavırlarınız bunu pek göstermiyor.
Günde bir bildirim atıyoruz, okadarda rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum. Eleştirilere açık olmasak bu konuyu siler eleştirenleride banlardık konu kapanırdı. sende biraz eleştirilere açık olmalısın bence.

ByAwesome123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bakın benim rahatsız olduğum bildirimlerin gereksiz olması.Ben zaten premium um.Olmayanlarda var ama cidden biraz daha az olsa hafta da 1 gibi.Siz zaten Oxuruk sayesinde reklam yaparsınız.Yani bunlar saçma seyler.En azından bu kadar sık gelmesi

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Bakın benim rahatsız olduğum bildirimlerin gereksiz olması.Ben zaten premium um.Olmayanlarda var ama cidden biraz daha az olsa hafta da 1 gibi.Siz zaten Oxuruk sayesinde reklam yaparsınız.Yani bunlar saçma seyler.En azından bu kadar sık gelmesi
Minecraftturk reklam vermiyor, MediaDrug veriyor bu 1.
İkincisi minecraftturk'un kendi reklamını yapmaya ihtiyacı yok bu 2.
3. ise Oxuruk sponsor olmaz o kanal ve moderator.

Warrior01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Günde bir bildirim görmek istemiyorsan gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum.Bildirime bak reklamsa tıklama sana illa git konuyu incele demiyorlar.