- En iyi cevaplar
- 0
Nerde lan oEminim reklamlar bolumu okuyabilirsin
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nerde lan oEminim reklamlar bolumu okuyabilirsin
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eskiden yoktu çünki eskiden sponsor yoktu, ayda yılda bir sponsor buluyoruz onuda kaçıracak bazı arkadaşlar. 2 gündür atıyoruz bu hafta boyuncada hergün bir tane atacaz.Arkadaşlar forum reklam yapmalı da zaten ancak şu 1 haftada size de sürekli reklam bildirimi gelmedi mi?Eskiden böyle bir olay yoktu.Olsa bile bu kadar değildi.Ben reklam değil gereksiz bildirimlerden rahatsız oluyorum.
Sandığınız gibi olsa zengin olmuştuk6 tane banner olursa 1000 görüntülenme başına ortalama 0.0012$ 10 bin kişi 20'şer sayfa açsa 0,0012*10000*20=240$ yani 500 lira eder
ayda 15.000 liraya hosting karşılanır herhalde?
ironiyi anlamayacak cahiller için not: bu forumun hostu 500 lira zor eder tahminen
Günde bir bildirim atıyoruz, okadarda rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum. Eleştirilere açık olmasak bu konuyu siler eleştirenleride banlardık konu kapanırdı. sende biraz eleştirilere açık olmalısın bence.Emin ol ben bir şeyin acını çıkarmıyorum ki 1 uyarım bile yok.Ama bu sponsorlar ile ilgili reklamlar cidden abartıldı.Sürekli bir bildirim alıyoruz ve yine bu reklamla ilgili oluyor.Eleştirilere açık olmanızı bekliyordum ancak tavırlarınız bunu pek göstermiyor.
kapı kilitli bende açılmıyor .s
Minecraftturk reklam vermiyor, MediaDrug veriyor bu 1.Bakın benim rahatsız olduğum bildirimlerin gereksiz olması.Ben zaten premium um.Olmayanlarda var ama cidden biraz daha az olsa hafta da 1 gibi.Siz zaten Oxuruk sayesinde reklam yaparsınız.Yani bunlar saçma seyler.En azından bu kadar sık gelmesi
Emin ol isterlerse olabilir.Moderatör olduğun bir foruma sponsor olmalı da bence.Minecraftturk reklam vermiyor, MediaDrug veriyor bu 1.
İkincisi minecraftturk'un kendi reklamını yapmaya ihtiyacı yok bu 2.
3. ise Oxuruk sponsor olmaz o kanal ve moderator.
Oxurukun zaten az abonesi var. Ege sağın sponsor olsa, videoyun sponsor olsa işe yaramaz zaten onları izleyen herkes burayı bilir.Emin ol isterlerse olabilir.Moderatör olduğun bir foruma sponsor olmalı da bence.