Craftoloji, haritayı hyperscale'den satın aldı,konuyu uzatma tekrar tartışma çıkmasını istemiyoruz.Ben böyle bir mapı bir yerde görmüştüm.
Ama tam bu değil yanlış anlamayın buna çok benziyor
Bulursan atsana çok merak ettim.Ben böyle bir mapı bir yerde görmüştüm.
Ama tam bu değil yanlış anlamayın buna çok benziyor
Pardon sadece bilginiz var mı diye merak ettim .sCraftoloji, haritayı hyperscale'den satın aldı,konuyu uzatma tekrar tartışma çıkmasını istemiyoruz.
3 ay ban yeseydin aynı tepkiyi verirdinPardon sadece bilginiz var mı diye merak ettim .s
Kırıldım şimdi bak,, çok sert yazdın![]()
Mükemmel bir şaheser keşke beni de etiketleseydin...Şöyle bi etiket çaksak herkes gelecek sanırsam
@ZorinTR @Vienicome @ByLike77 @Hakan35 @ZetoxChild @Droshe @TheACT @Elderia @ByEnderTR @Xecute55 @Yolomez @Tario76_ @Hasantu77 @OyuncuLimonve hatırladıkça ekleyeceğim diğerleri değerli yorumlarınızı bekliyoruz..
@NickiOlmayanÇocuk @Secret_wither @Oxurux @Hsbas @lifeisblacks @LaxMean @ThreeDc @ZekiKos sizler de gelin etikete devam !
Gelmeniz için etikete gerek yok unutmuş aradaMükemmel bir şaheser keşke beni de etiketleseydin...
Teşekkürlerİnsan mısın sen bune lanOMGGGG
Mısınızİnsan mısın sen bune lanOMGGGG
Öncelikle belli bir yüksekliğe kadar blok diziyoruz. Daha sonra .//brush sphere sand komutuyla kumları oluşturuyoruz. Daha sonra replace komutu ile çimene dönüştürüyoruz. Bazı yerlerde elimizle düzenlemeler yapıyoruz. En son da .//brush smooth komutunu kullanarak düzenleme yapıyoruz. Tabi bir de .//naturalize komutu var. Öyle göründüğü kadar kolay değil
Cok Tesekkür Ederim .Öncelikle belli bir yüksekliğe kadar blok diziyoruz. Daha sonra .//brush sphere sand komutuyla kumları oluşturuyoruz. Daha sonra replace komutu ile çimene dönüştürüyoruz. Bazı yerlerde elimizle düzenlemeler yapıyoruz. En son da .//brush smooth komutunu kullanarak düzenleme yapıyoruz. Tabi bir de .//naturalize komutu var. Öyle göründüğü kadar kolay değilBunları yaparken elinde kılıç olsun