Ronou - MassiveMine Hub | SPOILER | RoninBT

MassiveMine için yapılan Ronou güzel mi ?

• Kullanılan toplam oy
    71

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben böyle bir mapı bir yerde görmüştüm.
Ama tam bu değil yanlış anlamayın buna çok benziyor

LegendMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bi etiket çaksak herkes gelecek sanırsam

@ZorinTR @Vienicome @ByLike77 @Hakan35 @ZetoxChild @Droshe @TheACT @Elderia @ByEnderTR @Xecute55 @Yolomez @Tario76_ @Hasantu77 @OyuncuLimonve hatırladıkça ekleyeceğim diğerleri değerli yorumlarınızı bekliyoruz..
@NickiOlmayanÇocuk @Secret_wither @Oxurux @Hsbas @lifeisblacks @LaxMean @ThreeDc @ZekiKos sizler de gelin etikete devam !
Mükemmel bir şaheser keşke beni de etiketleseydin...

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Tario76 @Xecute55 Dagları Nasıl Yapıyorsunuz Soyleyebilirmisiniz !
Öncelikle belli bir yüksekliğe kadar blok diziyoruz. Daha sonra .//brush sphere sand komutuyla kumları oluşturuyoruz. Daha sonra replace komutu ile çimene dönüştürüyoruz. Bazı yerlerde elimizle düzenlemeler yapıyoruz. En son da .//brush smooth komutunu kullanarak düzenleme yapıyoruz. Tabi bir de .//naturalize komutu var. Öyle göründüğü kadar kolay değil :) Bunları yaparken elinde kılıç olsun

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle belli bir yüksekliğe kadar blok diziyoruz. Daha sonra .//brush sphere sand komutuyla kumları oluşturuyoruz. Daha sonra replace komutu ile çimene dönüştürüyoruz. Bazı yerlerde elimizle düzenlemeler yapıyoruz. En son da .//brush smooth komutunu kullanarak düzenleme yapıyoruz. Tabi bir de .//naturalize komutu var. Öyle göründüğü kadar kolay değil :) Bunları yaparken elinde kılıç olsun
Cok Tesekkür Ederim .

Moderatör tarafından düzenlendi: