Rylecls_75 & JusticeWhips l Rosario Castle l Hang Island

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten shader'a bak yok artık! Şu yapıyı bir efektsiz veya düşük bir shaderla atın da gerçek yüzünü görelim lütfen. O bulutlar ne yav
Tartışma çıkarmaya gerek yok. :p Koca haritanın küçük bir bölümü.Eleştirin İstenilen yerlere Ulaşamadı.(Aslında Shadersiz daha iyi bu süs diye konuldu Asıl resim harita sonunda.Bu kalenin sadece üstü )

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Tartışma çıkarmaya gerek yok. :p Koca haritanın küçük bir bölümü.Eleştirin İstenilen yerlere Ulaşamadı.(Aslında Shadersiz daha iyi bu süs diye konuldu Asıl resim harita sonunda.Bu kalenin sadece üstü )
Yav sen ne diyorsun buluttan kale gözükmüyor, ne tartışma çıkarması. Seninle mi tartışıcam işim gücüm yok. Atacaksan at bir tane yapının gözüktüğü resim. Atmicaksan istemiyorum de görüşürüz de.
Ula sen değişik programlarla çekince kimse sana bir şey demiyo gelip shadera laf atma lütfen gerçek yüzü falan
Ben efekt eklemiyorum ancak, ne varsa onu koyuyorum. Öyle buluttan gözükmeyen kale falan değil

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bulutsuz Çekseydiniz :p

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karmaşık yapıyorsunuz duvar üstüne çit koymalar, farklı tahtalardan basamaklar yapıyı çok bozuyor.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aşırı iyi bir yapı değil.
Göz tırmalayıcı noktalar var.
Yapı dediğin tek bir bakışta "vay be" dedirtmeli.
Üstüne de nasıl çekileceğini bilmeden shader la daha da çirkin hale getirtmişsiniz.
Ve sadece dikkat çekmek için volumetrik bulutların arasında çekim yapılmaya çalışılmış

3/10

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında Kötü yorumları düşünmüştüm.Tek sözüm var bu sadece Kalenin Üst tarafı :( Ada deveyse bu tırnağı Konuyu arşiv please

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Hadi canım cidden mi? Chunky bileydik onla çekerdik elimizde shader kaldi.Bulut yapinin sadece alt kısımdaki daglarini ve birazini kapsiyor aşırı olan bir şey yok. Yaptıgımız her yapıya shadersiz verin diyorsunuz.Faction spawnda bile.Yeterince anlatabildim umarım.[DOUBLEPOST=1417276547,1417276446][/DOUBLEPOST]He edit olarak zaten yapi farkli acilardan cekilmiş.Alt kısımlarndaki kapanan kısımlar gösteriliyor .Bunuda anlamayana bir şey diyemem ben.
Chunky falan bunlar render programları. Onlarla çekin, shaderla çekin hiçbir şey demem de, o faction spawn zaten 3-5 ev yapılmış shaderla güzel gösterilmiş kötü bir yapıydı bence ve bu yapı da bulutlar yüzünden anlaşılmadığı için yorum yapılabilecek bir düzeye sahip değil.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Daha iyisini yap görelim dostum . Shader nasil kullanilir ögret bize.
Bu ne rezil bir yorumdur böle
Eleştirdikten sonra "Daha iyisini yap görelim" .
Size cidden shaderla nasıl resim çekilir öğretmem gerekiyor
Zaten böle yorumlar atmaya devam ederseniz işinizin ileri gitmeyeceğini düşünüyorum.
Shader resim çekmek için değildir.
Oyuna zevk katmak içindir.
Resim çekilmesi gerektiği takdirde grafiklerde çok önemli ayarlar yapılması gerekir en ince ayarına kadar.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Shader resim için degil mi ? Ondan mi PMC'deki büyük mimarlarin bazılarında shader ile çekiyorlar.Cinematicler felan filan. Kusura bakmayin photoshopda gidip ugrasmadik render ile çekmeyi beklemedik.Yapıya yaptigin eleştiriyi pek bir şey demem ama mimariden anlamayan insan gelipde başkalarinin yorumlarına bakarak yoruma çevirmesin. Belirtiyom bunu.Size cidden shaderla nasıl resim çekilir öğretmem gerekiyor bi yapı yap böyle veya başka türlü git çek sonra mesaj at bize bunu çektim tamam diyecem bu adam iyimis.Cok iyi ben kenara cekiliyorum.

Anladim neyse.
Sen Türkçe yazmayı da bilmiyorsun azcık noktalama işaretleri kullansan bir şey anlayacağım yazdıklarından.
"Uğraşmadıysanız, Beklemediyseniz"
Böle acı eleştirelere katlanırsınız.
PMC de adamlar shader ile çekme işini biliyor.
Siz sadece yapılarınızı rezil ediyorsunuz.

Yakında bununla ilgili konu açacağım zaten. Shader ile nasıl resim çekileceği hakkında.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten böle yorumlar atmaya devam ederseniz işinizin ileri gitmeyeceğini düşünüyorum.

Haritanın ronin ile alakası yoktur, başlıkta yada konu içinde ronin ibaresi geçmiyor. Shader konusuna girersek kendimce shader kullanıp kullanılmamasını değil yapıyı eleştirin bir şey demezler. Zaten PMC'da 2 yıldır takip ediyorum shader yapıyı örtüğünün kanaatindeyim çoğu kısmı gölgelerden anlaşılmıyor ayrıca PMC'da shaderla çekilen her yapıda ortaya böyle sonuçlar çıkıyor yemeyelim :D

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Haritanın ronin ile alakası yoktur, başlıkta yada konu içinde ronin ibaresi geçmiyor. Shader konusuna girersek kendimce shader kullanıp kullanılmamasını değil yapıyı eleştirin bir şey demezler. Zaten PMC'da 2 yıldır takip ediyorum shader yapıyı örtüğünün kanaatindeyim çoğu kısmı gölgelerden anlaşılmıyor ayrıca PMC'da shaderla çekilen her yapıda ortaya böyle sonuçlar çıkıyor yemeyelim :D
Yok hocam ronini kastetmemiştim zaten :D
Ronin in böle bir hata yapmayacağına eminim zaten shader kullanma konusunda.
Yani demek istediğim
Shaderın resim çekilirken bazı ayrıntıları kapatılması gerekiyor.