Rylecls_75
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tartışma çıkarmaya gerek yok.Gerçekten shader'a bak yok artık! Şu yapıyı bir efektsiz veya düşük bir shaderla atın da gerçek yüzünü görelim lütfen. O bulutlar ne yav
Tartışma çıkarmaya gerek yok.Gerçekten shader'a bak yok artık! Şu yapıyı bir efektsiz veya düşük bir shaderla atın da gerçek yüzünü görelim lütfen. O bulutlar ne yav
Yav sen ne diyorsun buluttan kale gözükmüyor, ne tartışma çıkarması. Seninle mi tartışıcam işim gücüm yok. Atacaksan at bir tane yapının gözüktüğü resim. Atmicaksan istemiyorum de görüşürüz de.Tartışma çıkarmaya gerek yok.Koca haritanın küçük bir bölümü.Eleştirin İstenilen yerlere Ulaşamadı.(Aslında Shadersiz daha iyi bu süs diye konuldu Asıl resim harita sonunda.Bu kalenin sadece üstü )
Ben efekt eklemiyorum ancak, ne varsa onu koyuyorum. Öyle buluttan gözükmeyen kale falan değilUla sen değişik programlarla çekince kimse sana bir şey demiyo gelip shadera laf atma lütfen gerçek yüzü falan
O da benim yeteneğim khlsdgsdpekte iyi olmayan bisiyi iyi gostermekte iyisiniz.
Kışkırtıcı konuşma. Adam haklı burada buluttan başka bir şey gözükmüyor, yapıda 1-2 kule var gerisi gizlenmiş bildiğimizDaha iyisini yap görelim dostum . Shader nasil kullanilir ögret bize.
Chunky falan bunlar render programları. Onlarla çekin, shaderla çekin hiçbir şey demem de, o faction spawn zaten 3-5 ev yapılmış shaderla güzel gösterilmiş kötü bir yapıydı bence ve bu yapı da bulutlar yüzünden anlaşılmadığı için yorum yapılabilecek bir düzeye sahip değil.Hadi canım cidden mi? Chunky bileydik onla çekerdik elimizde shader kaldi.Bulut yapinin sadece alt kısımdaki daglarini ve birazini kapsiyor aşırı olan bir şey yok. Yaptıgımız her yapıya shadersiz verin diyorsunuz.Faction spawnda bile.Yeterince anlatabildim umarım.[DOUBLEPOST=1417276547,1417276446][/DOUBLEPOST]He edit olarak zaten yapi farkli acilardan cekilmiş.Alt kısımlarndaki kapanan kısımlar gösteriliyor .Bunuda anlamayana bir şey diyemem ben.
Bu ne rezil bir yorumdur böleDaha iyisini yap görelim dostum . Shader nasil kullanilir ögret bize.
Sen Türkçe yazmayı da bilmiyorsun azcık noktalama işaretleri kullansan bir şey anlayacağım yazdıklarından.Shader resim için degil mi ? Ondan mi PMC'deki büyük mimarlarin bazılarında shader ile çekiyorlar.Cinematicler felan filan. Kusura bakmayin photoshopda gidip ugrasmadik render ile çekmeyi beklemedik.Yapıya yaptigin eleştiriyi pek bir şey demem ama mimariden anlamayan insan gelipde başkalarinin yorumlarına bakarak yoruma çevirmesin. Belirtiyom bunu.Size cidden shaderla nasıl resim çekilir öğretmem gerekiyor bi yapı yap böyle veya başka türlü git çek sonra mesaj at bize bunu çektim tamam diyecem bu adam iyimis.Cok iyi ben kenara cekiliyorum.
Anladim neyse.
Haritanın ronin ile alakası yoktur, başlıkta yada konu içinde ronin ibaresi geçmiyor. Shader konusuna girersek kendimce shader kullanıp kullanılmamasını değil yapıyı eleştirin bir şey demezler. Zaten PMC'da 2 yıldır takip ediyorum shader yapıyı örtüğünün kanaatindeyim çoğu kısmı gölgelerden anlaşılmıyor ayrıca PMC'da shaderla çekilen her yapıda ortaya böyle sonuçlar çıkıyor yemeyelimZaten böle yorumlar atmaya devam ederseniz işinizin ileri gitmeyeceğini düşünüyorum.
Yok hocam ronini kastetmemiştim zatenHaritanın ronin ile alakası yoktur, başlıkta yada konu içinde ronin ibaresi geçmiyor. Shader konusuna girersek kendimce shader kullanıp kullanılmamasını değil yapıyı eleştirin bir şey demezler. Zaten PMC'da 2 yıldır takip ediyorum shader yapıyı örtüğünün kanaatindeyim çoğu kısmı gölgelerden anlaşılmıyor ayrıca PMC'da shaderla çekilen her yapıda ortaya böyle sonuçlar çıkıyor yemeyelim![]()