- En iyi cevaplar
- 0
bende parmağımı kıtlatıyorum 
Ne dalgamı geçion labizim amca oğluda böyle diyordu 2 hafta sonra helvasını yedik
Kardeşim oda hafif çıtlıo çok hafif ama uyuz oluom deli olcam yakında[DOUBLEPOST=1408357504][/DOUBLEPOST]Kemik yapısı süper.
BAĞIMLILIK OLDU İŞTE NASIL KURTULCAMI BİLSEM AMA ÖLE YAPMADANDA OLUNMUO[DOUBLEPOST=1408357578][/DOUBLEPOST]Ya kıtlatmayı sadece sabah kalktığında yaparsın rahatlamak için. 10 saniyede bir kıtlatanı da ilk defa görüyorum.![]()
O boyunlugu hastanede hastalara vermiolarmıydı ben istesem öle tane satabilirlermi bilemem zaten yarın doktora gidiyomTavsiyem biraz saçma olabilir ama boyunluk takabilirsin.
Bak mesela 10 saniyede parmak kıtlatılır. Adam boynunu 10 sn'de kıtlatmak kadar canı sıkılmış.bende parmağımı kıtlatıyorum![]()
dalga değil bakalım 2 hafta sonra hala foruma girebilcekmisinNe dalgamı geçion la[DOUBLEPOST=1408357457,1408357411][/DOUBLEPOST]
Kardeşim oda hafif çıtlıo çok hafif ama uyuz oluom deli olcam yakında[DOUBLEPOST=1408357504][/DOUBLEPOST]
BAĞIMLILIK OLDU İŞTE NASIL KURTULCAMI BİLSEM AMA ÖLE YAPMADANDA OLUNMUO[DOUBLEPOST=1408357578][/DOUBLEPOST]
O boyunlugu hastanede hastalara vermiolarmıydı ben istesem öle tane satabilirlermi bilemem zaten yarın doktora gidiyom
Sırtımda kas yırtılmaları oldu 5 6 eni enine var ve kaşınıo boynumu çıtlatıom bi yandan![]()
kıtlatma kireçlenmeye yol acar dikkat edelim bu arada buna devam edersen ileriki yaşlarda ayak ve ayak bölgesi felc olabilir yani felc deilde sinirlerle iletişimi zorlaştırır ve bir süre sonra hissedemez ve kontrol edemezsin ( annem fiziktedavi uzmanı ona sordum)Aynısı benim ayaklarımda var bunun sebebi kemik kireçlenmesi, hareketsizlik veya boyun tutulması gibi faktörler olabilir. Hayati olmasada ciddi bir problemdir doktora görünmenizi öneririm ve bilgisayarın başında çok kalıyorsanız biraz mola vermeniz ve sosyalleşmeniz iyi olacaktır.
2 ay önce foruma başlamadan öncemi ne kıtırdatıyordum ?dalga değil bakalım 2 hafta sonra hala foruma girebilcekmisin
Tamam saolasınkıtlatma kireçlenmeye yol acar dikkat edelim bu arada buna devam edersen ileriki yaşlarda ayak ve ayak bölgesi felc olabilir yani felc deilde sinirlerle iletişimi zorlaştırır ve bir süre sonra hissedemez ve kontrol edemezsin ( annem fiziktedavi uzmanı ona sordum)
Kızma doktorBenim boynum değilde kafamın üst arka tarafındaki sertleşmiş damarlar çıtlıyordu bende kendime söz verdim ve çıtlatmayı kestim. Bunda zor bir şey yok. Unutuyorsan ekranın üst tarafına kağıt yapıştır. Benim gibi bir doktor burda dururken başkalarına sormak.. Çok ayıp!
ama şimdi ben dedim hemde aynısını rahmetlide demişti2 ay önce foruma başlamadan öncemi ne kıtırdatıyordum ?![]()
ama şimdi ben dedim hemde aynısını rahmetlide demişti![]()
Ben her hafta doktora gidip baktırıyorum lakin biraz psikolojik bir problemmiş *-*kıtlatma kireçlenmeye yol acar dikkat edelim bu arada buna devam edersen ileriki yaşlarda ayak ve ayak bölgesi felc olabilir yani felc deilde sinirlerle iletişimi zorlaştırır ve bir süre sonra hissedemez ve kontrol edemezsin ( annem fiziktedavi uzmanı ona sordum)
Aynen Kardeşim Psikolojik olarak durduramıom zaten o sorun bendeBen her hafta doktora gidip baktırıyorum lakin biraz psikolojik bir problemmiş *-*
Medikalcilerde satıyor olmaları lazım.Ne dalgamı geçion la[DOUBLEPOST=1408357457,1408357411][/DOUBLEPOST]
Kardeşim oda hafif çıtlıo çok hafif ama uyuz oluom deli olcam yakında[DOUBLEPOST=1408357504][/DOUBLEPOST]
BAĞIMLILIK OLDU İŞTE NASIL KURTULCAMI BİLSEM AMA ÖLE YAPMADANDA OLUNMUO[DOUBLEPOST=1408357578][/DOUBLEPOST]
O boyunlugu hastanede hastalara vermiolarmıydı ben istesem öle tane satabilirlermi bilemem zaten yarın doktora gidiyom
Sırtımda kas yırtılmaları oldu 5 6 eni enine var ve kaşınıo boynumu çıtlatıom bi yandan![]()