Sağlık konusunda İçeri gir

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bizim amca oğluda böyle diyordu 2 hafta sonra helvasını yedik
Ne dalgamı geçion la :D[DOUBLEPOST=1408357457,1408357411][/DOUBLEPOST]
Kemik yapısı süper.
Kardeşim oda hafif çıtlıo çok hafif ama uyuz oluom deli olcam yakında[DOUBLEPOST=1408357504][/DOUBLEPOST]
Ya kıtlatmayı sadece sabah kalktığında yaparsın rahatlamak için. 10 saniyede bir kıtlatanı da ilk defa görüyorum. :S
BAĞIMLILIK OLDU İŞTE NASIL KURTULCAMI BİLSEM AMA ÖLE YAPMADANDA OLUNMUO[DOUBLEPOST=1408357578][/DOUBLEPOST]
Tavsiyem biraz saçma olabilir ama boyunluk takabilirsin.
O boyunlugu hastanede hastalara vermiolarmıydı ben istesem öle tane satabilirlermi bilemem zaten yarın doktora gidiyom

Sırtımda kas yırtılmaları oldu 5 6 eni enine var ve kaşınıo boynumu çıtlatıom bi yandan :D

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
bende parmağımı kıtlatıyorum :S
Bak mesela 10 saniyede parmak kıtlatılır. Adam boynunu 10 sn'de kıtlatmak kadar canı sıkılmış. :D

Boynunu kıtlatmaktan çok kendini oyalayacak şeyler yap. Mesela bilgisayar oynama dışında farklı aktiviteler yap ki hareket halindeyken onunu yapmak aklına gelmesin. Doğal olarak bilgisayar başında oldukça uzun durunca gerilmeye çalışırsın. Bu olaya birde 'sen' katarsak iyice beter olur. Ben bunu yapmıcam ben bunu yapmıcan diye içinden konuşsanda bir sonuca varılmaz; ne yapmayacağını bilerek yine alışkanlığını hatırlarsın. Ya da @B18T14 arkadaşımızın dediği gibi o kıtlatmayı fobin haline getir ki bir daha yapama. Biraz zor yöntem gibi geliyor açıkçası...

Benimde kafa kaşıma gibi bir alışkanlığım olmuştu, saç derimi falan yarıyodum. Ama ondan sonra ellerimi farklı şeylerle oyalayarak alışkanlığı yendim. Sende böyle devam ettirebilirsen alışkanlığını unutarak olayı kökten halletmiş olursun.

En iyi cevaplar
0
Kardeşim oda hafif çıtlıo çok hafif ama uyuz oluom deli olcam yakında[DOUBLEPOST=1408357504][/DOUBLEPOST]
BAĞIMLILIK OLDU İŞTE NASIL KURTULCAMI BİLSEM AMA ÖLE YAPMADANDA OLUNMUO[DOUBLEPOST=1408357578][/DOUBLEPOST]
O boyunlugu hastanede hastalara vermiolarmıydı ben istesem öle tane satabilirlermi bilemem zaten yarın doktora gidiyom

Sırtımda kas yırtılmaları oldu 5 6 eni enine var ve kaşınıo boynumu çıtlatıom bi yandan :D
dalga değil bakalım 2 hafta sonra hala foruma girebilcekmisin

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Aynısı benim ayaklarımda var bunun sebebi kemik kireçlenmesi, hareketsizlik veya boyun tutulması gibi faktörler olabilir. Hayati olmasada ciddi bir problemdir doktora görünmenizi öneririm ve bilgisayarın başında çok kalıyorsanız biraz mola vermeniz ve sosyalleşmeniz iyi olacaktır.

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim boynum değilde kafamın üst arka tarafındaki sertleşmiş damarlar çıtlıyordu bende kendime söz verdim ve çıtlatmayı kestim. Bunda zor bir şey yok. Unutuyorsan ekranın üst tarafına kağıt yapıştır. Benim gibi bir doktor burda dururken başkalarına sormak.. Çok ayıp!

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynısı benim ayaklarımda var bunun sebebi kemik kireçlenmesi, hareketsizlik veya boyun tutulması gibi faktörler olabilir. Hayati olmasada ciddi bir problemdir doktora görünmenizi öneririm ve bilgisayarın başında çok kalıyorsanız biraz mola vermeniz ve sosyalleşmeniz iyi olacaktır.
kıtlatma kireçlenmeye yol acar dikkat edelim bu arada buna devam edersen ileriki yaşlarda ayak ve ayak bölgesi felc olabilir yani felc deilde sinirlerle iletişimi zorlaştırır ve bir süre sonra hissedemez ve kontrol edemezsin ( annem fiziktedavi uzmanı ona sordum)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
dalga değil bakalım 2 hafta sonra hala foruma girebilcekmisin
2 ay önce foruma başlamadan öncemi ne kıtırdatıyordum ? :)[DOUBLEPOST=1408364014,1408363964][/DOUBLEPOST]
kıtlatma kireçlenmeye yol acar dikkat edelim bu arada buna devam edersen ileriki yaşlarda ayak ve ayak bölgesi felc olabilir yani felc deilde sinirlerle iletişimi zorlaştırır ve bir süre sonra hissedemez ve kontrol edemezsin ( annem fiziktedavi uzmanı ona sordum)
Tamam saolasın :D
Benim boynum değilde kafamın üst arka tarafındaki sertleşmiş damarlar çıtlıyordu bende kendime söz verdim ve çıtlatmayı kestim. Bunda zor bir şey yok. Unutuyorsan ekranın üst tarafına kağıt yapıştır. Benim gibi bir doktor burda dururken başkalarına sormak.. Çok ayıp!
Kızma doktor :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben her hafta doktora gidip baktırıyorum lakin biraz psikolojik bir problemmiş *-*

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

Medikalcilerde satıyor olmaları lazım.