Savaş

Siz hangi ordudasınız?

• Didi

Kullanılan: 24 55.8%
  • Lipton

Kullanılan: 4 9.3%
  • Fuse Tea

Kullanılan: 6 14.0%
  • Tarafsız.

Kullanılan: 5 11.6%
  • Teatone

Kullanılan: 0 0.0%
  • Cappy

Kullanılan: 4 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    43

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Bay ZZ,

Ordum kışta zor durumda kalmıştır. Erzak sıkıntısı çekiyoruz. Acil yemek gönderilmezse sefer başarısızlıkla sonuçlanabilir. (%20 oranında toprak işgal ettik.)

İyi günler.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Didiyi Ele Geçirmeye :D
Şunu bilinki ülkemiz dünyanın en yüksek teknolojilerine sahiptir sizin teknolojiniz bizim teknolojimizin yanında taş devri olarak kalır :)
Ben Bay ZZ,

Ordum kışta zor durumda kalmıştır. Erzak sıkıntısı çekiyoruz. Acil yemek gönderilmezse sefer başarısızlıkla sonuçlanabilir. (%20 oranında toprak işgal ettik.)

İyi günler.
Fustea'nın ele geçirdiği topraklarda ki askerler zor durumda iken Didistan saldırır ve bölgeleri ele geçirir.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Cappy silahlı kuvvetleri olarak ithal minigun üretimine başladık didi ve teatone topraklarına sefere çıkıyoruz.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
en güncel teknolojik silah yapıldı
dondurucu ve patlatıp yokedici lazerli hayalet uçak

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Didi muhteşem avantajları ile Kolonizasyon savaşını kazanmıştır. Hemen dıştaki küçük adayı tamamen ele almıştır ve bir labalatuar kurmuştur.
Edit: Yemek yiyecem Dragon sen hallet şunları

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncelleme 4 : Didistan dünya tarihinde bir ilke imza attı ! Didistan mühendisleri ''Didi Galaxy Laser'' silahını geliştirip düşman mevkilerini lazer ile yakıp yıkmaktadır ! Ayrıca bu teknoloji hemen ele geçirilen turuncu küçük adada yapılmıştır !