Bay ZZ
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yanıma nano suitli adam göndermek nedir yav? Neyse, uzatmayalım.Bana bunu diyorsunuz da IP adresinden yer belirlemek gerçekte var asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun meraklıyım ?
Yanıma nano suitli adam göndermek nedir yav? Neyse, uzatmayalım.Bana bunu diyorsunuz da IP adresinden yer belirlemek gerçekte var asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun meraklıyım ?
Bu olay sonucu tüm cappy askerleri dışında ülkelerin komutanları ve askerleri uzay üssümüze gizli bir şekilde getirilir ve galaksinin en iyi teknolojileri üretilip cappy dünya haritası üzerinden silinir.Ben ölümsüzlük iksiri içtim roketatarlarla didiye saldırdım didi öldü didi güçsüz didi gibi olun dedim cappy hepinizi yendi ve kalradyaya hükümdar olan tek ülke konumuna geldi.
Map Arası DUR!Bu olay sonucu tüm cappy askerleri dışında ülkelerin komutanları ve askerleri uzay üssümüze gizli bir şekilde getirilir ve galaksinin en iyi teknolojileri üretilip cappy dünya haritası üzerinden silinir.
Komutanınız İle Anlaşırken Takip Cihzaı Yerleştirmiştik
Şimdi İse O Cihazı İmha Ederek Konutaınınızı Öldürdük
Ben de Suno Leydisi İsolla ile isyan çıkarıyorum!Ben ölümsüzlük iksiri içtim roketatarlarla didiye saldırdım didi öldü didi güçsüz didi gibi olun dedim cappy hepinizi yendi ve kalradyaya hükümdar olan tek ülke konumuna geldi.
@zRedDragon Yaptığını Ona Anlatmak İçin YapmıştımO tip bir şey yok sadece ülkeler askerler vs şahısları öldürmek yasak sonuçta bir kişi yokken savaş mesajlarını o yazıyor.
Ben hala ölümsüzüm molotofu icat ederek sokaklarını köylerini yağmalamaya başladım ızdırap çektiniz ve Kalradya'yı yeniden bana verdiniz.Bu olay sonucu tüm cappy askerleri dışında ülkelerin komutanları ve askerleri uzay üssümüze gizli bir şekilde getirilir ve galaksinin en iyi teknolojileri üretilip cappy dünya haritası üzerinden silinir.
Mantıklı aslında.O tip bir şey yok sadece ülkeler askerler vs şahısları öldürmek yasak sonuçta bir kişi yokken savaş mesajlarını o yazıyor.
Benim yanımda incili arwa var sen kimsin !Ben de Suno Leydisi İsolla ile isyan çıkarıyorum!
Ciddi değilim.
Hayda adamlar map arası diyor sen ne diyorsun bu cidden üzdü T-TBenim yanımda incili arwa var sen kimsin !
Tm abi 10kargtetetsegsdHayda adamlar map arası diyor sen ne diyorsun bu cidden üzdü T-T