I
Iskekorowakurwa
Ziyaretçi
1 sayının lafı mı olurthehippomaster21 yalnız o.Ama ben kendime Azanoru örnek alıyorum.Bir gün bu forumun da bir Azanor'u olacak.
1 sayının lafı mı olurthehippomaster21 yalnız o.Ama ben kendime Azanoru örnek alıyorum.Bir gün bu forumun da bir Azanor'u olacak.
"Mod Fikri" konusunu kurarken modu yapmıyordum şu an yapmaya başladığım için sıfırdan bir bilgi toplamak istedim sadece.Molekülleri ayrıştırırken çıkan enerjiyi lazere falan dönüştürmek güzel olabilir.Etraftaki Blokları Çekip Moneküllerine Ayırıp Lazer Şeklinde Atan bir Silah Ve Yine Moneküller Güçle Çalışan Füze vb Silahlar Iyi Olur.
Başarılar Dilerim Bu Arada.
Mod Fikri Konusundaki Fikirlerdenmi Aklına Geldi?
1-1.5 hafta beklemek zorundasınVideo çekeyim hemen ya :\
Neyse arada bir adventure map var.Onu çekerim sonra kendi mapime devam ederim ._.1-1.5 hafta beklemek zorundasın
Maden olayını pek anlayamadım ama sanal ortamdaki mob fikri güzel olabilir.Sana bir fikir vereyim dostum örneğin birtane maden türü olsun o maden türünün ismine sen karar ver şimdi aklıma gelmez benim nese iştte yapcaksın oda şu işe yaracak.Mesela bir kömür aldın iron olmasını bekliyordun onu dediğim madenin tozunu yaparak irona çevir falan ironuda birazda o madenin tozundan altın yap böyle devam etsin yani bide sanal ortamda bir mob olsun adıda computerman olsun sanal ortamda sıkıştınmı hem onlarla baş etcen hemde yeni yeni yollar arıcan umarım düşüncemi beğenirsin
anlamanı beklemiyordum zaten bazen cümlelerim yanlış oluyor dostumMaden olayını pek anlayamadım ama sanal ortamdaki mob fikri güzel olabilir.
IC ?Eğer bütün bunları başarabileceksen IC den fazla ilgi göreceğine eminim. Şimdiden harika duruyor
IndustrialCraft