Science Of Future | Spoiler | Öneri ve fikirleriniz varsa yapışın.

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etraftaki Blokları Çekip Moneküllerine Ayırıp Lazer Şeklinde Atan bir Silah Ve Yine Moneküller Güçle Çalışan Füze vb Silahlar Iyi Olur.
Başarılar Dilerim Bu Arada.
Mod Fikri Konusundaki Fikirlerdenmi Aklına Geldi?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etraftaki Blokları Çekip Moneküllerine Ayırıp Lazer Şeklinde Atan bir Silah Ve Yine Moneküller Güçle Çalışan Füze vb Silahlar Iyi Olur.
Başarılar Dilerim Bu Arada.
Mod Fikri Konusundaki Fikirlerdenmi Aklına Geldi?
"Mod Fikri" konusunu kurarken modu yapmıyordum şu an yapmaya başladığım için sıfırdan bir bilgi toplamak istedim sadece.Molekülleri ayrıştırırken çıkan enerjiyi lazere falan dönüştürmek güzel olabilir.

The_Walking_PlayerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sana bir fikir vereyim dostum örneğin birtane maden türü olsun o maden türünün ismine sen karar ver şimdi aklıma gelmez benim :D nese iştte yapcaksın oda şu işe yaracak.Mesela bir kömür aldın iron olmasını bekliyordun onu dediğim madenin tozunu yaparak irona çevir falan ironuda birazda o madenin tozundan altın yap böyle devam etsin yani :D bide sanal ortamda bir mob olsun adıda computerman olsun sanal ortamda sıkıştınmı hem onlarla baş etcen hemde yeni yeni yollar arıcan :D umarım düşüncemi beğenirsin :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana bir fikir vereyim dostum örneğin birtane maden türü olsun o maden türünün ismine sen karar ver şimdi aklıma gelmez benim :D nese iştte yapcaksın oda şu işe yaracak.Mesela bir kömür aldın iron olmasını bekliyordun onu dediğim madenin tozunu yaparak irona çevir falan ironuda birazda o madenin tozundan altın yap böyle devam etsin yani :D bide sanal ortamda bir mob olsun adıda computerman olsun sanal ortamda sıkıştınmı hem onlarla baş etcen hemde yeni yeni yollar arıcan :D umarım düşüncemi beğenirsin :D
Maden olayını pek anlayamadım ama sanal ortamdaki mob fikri güzel olabilir.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Eğer bütün bunları başarabileceksen IC den fazla ilgi göreceğine eminim. Şimdiden harika duruyor :)