- En iyi cevaplar
- 0
Modda neler yapacağını falan hepsini açıklamış ? Okumaya benim gibi sendemi üşendinDaha yaptığı modu açıklayamayan birisi mod yapmasın
Modda neler yapacağını falan hepsini açıklamış ? Okumaya benim gibi sendemi üşendinDaha yaptığı modu açıklayamayan birisi mod yapmasın
Peki ._.Modda neler yapacağını falan hepsini açıklamış ? Okumaya benim gibi sendemi üşendin![]()
Sen bu arkadaşı hiç tanıyamamışsın. Lüften çek git *suratını asıp kapıyı işaret eder...Peki ._.
Sen bu arkadaşı hiç tanıyamamışsın. Lüften çek git *suratını asıp kapıyı işaret eder...
ivit goodbye :elsallar:Hangi konuda kalıp gideceğimi sana sormam.
Sana neden böyle düşündüğünü sordum.Sence nasıl doğru düzgün anlatılabilir ? Eleştirmeyi bilmeyen bir arkadaş lütfen böyle konulara bakmasın.Doğru düzgün anlatamamışsın bile.Burada ''Berbat olmuş'' yorumunu nazikleştirmeye çalışıyoruz.
ivit goodbye :elsallar:
Direkt olarak bana(veya herhangi birine) bu kelimeyi yakıştırdığın için kendinden utanmalısın... Tanımadığın insanlar için ön yargılı girişimlerde bulunma. Bu bana karşı direkt olarak bir hakarettir...
Direkt olarak bana bu kelimeyi yakıştırdığın için kendinden utanmalısın... Tanımadığın insanlar için ön yargılı girişimlerde bulunma. Bu bana karşı direkt olarak bir hakarettir...
Evet evet öyleBirsürü forumda durdum ben.İnsanın yazdıklarından yaşını anlayabiliyorum uzatma.
Evet evet öyleSen beni 9 yaşında bir çocuk sanıyorsun. Ön yargılı olmayı kes. Burada bana hakaret ettin ve 1 özür bile dilemedin. Olabildiğince alttan almama rağmen burada "abilik" olarak tabir edilen şeyi siz yapıyor bulunmaktasınız...
Yaşının küçük olduğunu saysak bile emin ol senden olgun.Bu kadar çok karşıt cevap alıyorsan bence kendin de bir şeyler ara.Bu arada soruma cevap verirsen sevinirim.Birsürü forumda durdum ben.İnsanın yazdıklarından yaşını anlayabiliyorum uzatma.
Bana hakaret etmeyi bırakın ! Nasıl davranacağıma siz karar veremezsiniz. Ağzımı bozdurmayın bana (ki şimdiye kadar hiç bozmadım !). Nazikçe bir şeyler anlatmaya devam ettikçe beni aşağılıyorsunuz. Buraya 10 kişi çağırsam rastgele sizin bana yönelttiğiniz o "sıfatın" kendinize ait olduğunu iddia edenler bir hayli çok olur...Sanıyordum ama şimdi kesinleşti.
Bana hakaret etmeyi bırakın ! Nasıl davranacağıma siz karar veremezsiniz. Ağzımı bozdurmayın bana (ki şimdiye kadar hiç bozmadım !). Nazikçe bir şeyler anlatmaya devam ettikçe beni aşağılıyorsunuz. Buraya 10 kişi çağırsam rastgele sizin bana yönelttiğiniz o "sıfatın" kendinize ait olduğunu iddia edenler bir hayli çok olur...