Şeker Vadisi | Minecraft Server Spawn || BurnerTroll

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amacım "Noel Baba" denilen Hristiyanı yüceltmek değil, sunucu adminlerinin heykellerini yapmaktı. Ayrıca bir yeri farkında olmadan haç işaretine benzetmiştim, -ki görünmesi oldukça zordu- onu bile sonradan değiştirdim. Bu konularda ben de senin gibi düşünüyorum, ama minecraftta her yaptığın Hristiyanlara ait semboller taşıyor. En bariz örneği Haç. Güzel bir söz var bununla ilgili ama söylenmesi pek uygun düşmez. :)[DOUBLEPOST=1386536917,1386536885][/DOUBLEPOST]
Edit işi de haftaya artık. :)
haç işaretini gördüm spawnin yuvarlak halkasında .D:D:ad

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
bence bir eğlenceye dönüşmüş bir şeyi hıristiyanlıkla bağdaştırmak saçma sonuçta sadece eğlence için bu , bu zihniyetle bakarsak minecraft oynamayalım hıristiyanlar yapmış TV izlemeyelim hıristiyanlar icad etmiş bu zihniyetle gidersen tüm yollar hıristiyanlara ve Amerika'ya çıkıyor yani bu sadece eğlence amaçlı bir şey bizim dinden sapmamıza sebep olmuyor

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Neyse, konu iyice saptı. En iyisi gelen üyelerin sadece görünüş hakkında yorum yapması olacaktır. :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Peki görüşümü de yazayım: Süper olmuş! ama yerleri kar yapsaydın daha iyi olurdu