Server Sitesi

OvcelTR_BuzCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Simdi Site Acmak Icin herseyim Var Domain Alan Adi Hersey Var Fakat Site Kodlama Wordpres hakkında hicbir bilgim yok ki anlamıyorum hayırlı bir arkadas Bi video bi yardım edermi

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben 4.5 yıldır site işleriyle ilgiliyim. Ancak internette çok fazla kaynak yok. Çoğu kişi 5-6 bölüm çekmiş bırakmış. Kaynak önereyim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yardım ederim
Siteni inceledim. HTML ile kodlamışsın. Publisher'a da benziyor. Source'ına baktığımda bir sürü hazır kod gördüm. Aldığın hazır kodların url linklerini silip resim,vb. varsa kendi sunucuna atıp linkleri düzenleyebilirdin. Bunu yapmadığına sevindim. Kodları aldığın siteler gözüküyor. PHP kullanmadan siteye oyuncu bilgilerini,üye girişi, vb. yapamazsın. Ubuntu Minecraft Server Kurulumu konumdan sonra belki site dersleri verebilirim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
ve
bakabilirsin :)

iPhone 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
OyunEsiri minecraftturk'ten alıntı. Başınız belaya girebilir. Ayrıca Twitter'dan ForumExe çıkıyor. Çalmışsınız ben yaptım diye atıyorsunuz. Ne diyim yazıklar olsun.
Mybb yazısını da forumunuzdan silmişsiniz. Bu kadar olmaz yani.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
OyunEsiri minecraftturk'ten alıntı. Başınız belaya girebilir. Ayrıca Twitter'dan ForumExe çıkıyor. Çalmışsınız ben yaptım diye atıyorsunuz. Ne diyim yazıklar olsun.
Mybb yazısını da forumunuzdan silmişsiniz. Bu kadar olmaz yani.
1. Olarak biraz arastirma yaparmisiniz ? Ayni index forumexede var :)

Mybb ye gelirsek onu kendim sildim evet cunku temayi bozuyordu ondan sildim

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hirsizlikla suclamissiniz beni burada resmen ben yaptim demedim sadece bir goz atin dedim begenirse aynisini editleyebilirim arkadasa gore

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hirsizlikla suclamissiniz beni burada resmen ben yaptim demedim sadece bir goz atin dedim begenirse aynisini editleyebilirim arkadasa gore

Çünkü gerçekten çalmışsınız. Ben yaptım diye atıyorsunuz. Editlemeyi okuma yazması ve bir adet Notepad++ yada Not Defteri olan herkes yapabilir.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ayni index forumexede var

Anladık kaç kere yazacaksın?

ve
bakabilirsin :)

Sadece böyle yazmak ne demek? Ben yaptım bak beğenirsen yardımcı olurum demek. Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum iyi günler.

TrashPlays

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladık kaç kere yazacaksın?

Sadece böyle yazmak ne demek? Ben yaptım bak beğenirsen yardımcı olurum demek. Tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum iyi günler.
Beni hirsizlikla suçluyorsun burda bakabilirsin dedim eger begenirse belki ozele gelip konusuruz. Diyr baksin istiyorum. İyi gunler.