serverimda blok kıramıyorum

™HarabyCraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Uyarı almıyor kırıyor sadece lag var desek worldwide eşitledi yönetmen ama suda almıyor bekliyorum lag vardır fakat 4 gb verdim ve başka sürüme gelemiyorum en az 1.8 1.7 ler uyarı veriyor açılmıyor

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir günmü ? insanlar plugin kodlamak için aylarını veriyo hele hele hiçbilmemiş biri için bence 1 aydan fazla bir süre alacagı kesindir plugin kodlamak zaman isteyen birşeydir :)
Dikkatli oku şu yazdığımı. Plugin paketi hazırlamaktan bahsettim. Plugin yazmakla ilgili bir şey yazmadım.

Soruya gelince serverproperties dosyasında spawn protection diye bir şey olması lazım haritanın spawnından kaç blok ilerisine kadar blok kırılmasını engelleme gibi bir şey onu 1 yaparsan düzelecektir.
En azından birkaç milyon çözümden sadece bir tanesi. Dediğim şey işe yaramazsa pluginlerini listelemen gerekiyor. Hangi pluginin bu soruna yol açtığını bilmemiz mümkün değil.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkatli oku şu yazdığımı. Plugin paketi hazırlamaktan bahsettim. Plugin yazmakla ilgili bir şey yazmadım.

Soruya gelince serverproperties dosyasında spawn protection diye bir şey olması lazım haritanın spawnından kaç blok ilerisine kadar blok kırılmasını engelleme gibi bir şey onu 1 yaparsan düzelecektir.
En azından birkaç milyon çözümden sadece bir tanesi. Dediğim şey işe yaramazsa pluginlerini listelemen gerekiyor. Hangi pluginin bu soruna yol açtığını bilmemiz mümkün değil.
fark etmemişim gözümden kaçmış :(