Sevgili Rapunzel Crasher (!!!) gördüğün gibi, tüm ip değiştirmelerine, hızlı koştum ama geride iz bırakmadım demene rağmen babana kadar ulaştık ve rapunzel gibi saçların ayaklarına dolaştı
Seni ibreti alem için dava etmek lazım aslında, hemde burada mahkeme olaylarına inanmıyorum diyen adamlara ders olur, şunu belirtmek isterim ki dava olayı, mahkeme olayı sandığınız kadar zor değil, siber suçlara gidip probleminizi belirtiyorsunuz ve savcı bey / yetkili kişi / ifadenizi alan polis memuru eğer söylediklerinizi ve evraklarınızı inandırıcı bulursa işleme alıyor, hakkınızı aramaktan çekinmeyin.
Şunu unutmayın "İyiler de kötüler kadar cesur olmadıkça hiçbir şey düzelmez.."
Elimizdeki tüm ayrıntıları, arkadaşın yaptıklarını bir kenara bırakın yukarıdaki "yeğenim" diyen amcanın yerine koyun kendinizi, el bebek gül bebek büyüttüğünüz oğlunuz kendini kötülük tarafına atmaktan hiç çekinmemiş. Eline geçen ilk fırsatta taktik maktik yok, bam bam bam demiş.
Amcanın yüzünde Han Solo' nun köprü üzerinde ölürken ki hayal kırıklığını görebiliyorum veya Braveheart daki Wallace'ın düşmanı sandığı kişinin demir zırhını çıkarttığında aslında o kişinin Robert olduğunu anladığı zaman ki hayal kırıklığını.. her iki sahne de beni derinden yaralayan sahnelerdi.. Üzdün babanı mehmet. (veya üzülmeyip göster amcalara çükünü diyen babalar gibi kahveye gidip, lan benim oğlan geçen iki makine hacklemiş de diyebilir, bunu kim bilebilir ki?)
Arkadaşlar, Abiniz olarak size tavsiyem şudur,
karşınızda iki yol varsa lütfen iyi olanı seçin, bir kızıldereli oğluna diyor ki içinde iki kurt var evlat, birisi iyilik, diğeri kötülük, birisi beyaz, birisi siyah ve bunlar hep kavga eder, mücadele eder. oğlan diyor ki merakla, hangisi kazanır? adamın cevabı "sen hangisini beslersen o"
siz siz olun içinizdeki iyiliği besleyin.
Bu konu üzerine inanın bana sayfalarca yazabilirim.. ama kısa tutmak istiyorum..
sonuç olarak teknoloji gelişti, bu tür boktan işlemler yapmayın, bileğinizle, bilginizle kendinizi ispatlamaya çalışın. BAŞKALARININ GECELERİNİ GÜNDÜZÜNE KATARAK, UYKUSUZ KALARAK YAPTIĞI EMEKLERİ ÇALMAYIN. ÇALARSANIZ DA VİDEO ÇEKMEYİN, SALAKMISINIZ OLM SİZ. VİDEO NE?
Adalet topal yürür ama gideceği yere en sonunda ulaşır.
sana demem o ki Rumplestiltskin kardeş, senin güttüğün koyun kadar bizim güttüğümüz çoban var ve senin siciline koca bir leke bırakabilecekken biz iyiliği seçip SENİ AFFEDİYORUZ!
öte yandan Selçuk mahkeme için beni şahit yazabilirsin, elimdeki her türlü bilgiyi seninle paylaşabilirim.
Herkese geçmiş olsun.
batihost and WeepingAngelTR has left the building.