ShardOfCraft Çalındı! | RedGamer Rezilliği | Riponza Crasher Kullanmayın! |

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar herhalde alışmış hiçbir şey yapamayacaklarına rağmen seni mahkemeye verip 500 bin tazminat açacağım deyip, hiçbir şey yapamayanlardan sanmışlar sizi.
aynen öyle

Belirttiğim gibi kimseyi savunduğum yok. Eğer gerçekten adamada bir şey yapacaksanız burada uzatmaya gerek yok gidin en yakın savcılığa delillerinizle beraber açın davanızı.
Ya kardeş. Ben burada bu konuyu açıyorum, uzatıyorum, mahkemeye de gidiyorum sanane yahu. Rezil olmalarını istiyorum 2 yıllık emeklerimi aldılar

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
aynen öyle

Ya kardeş. Ben burada bu konuyu açıyorum, uzatıyorum, mahkemeye de gidiyorum sanane yahu. Rezil olmalarını istiyorum 2 yıllık emeklerimi aldılar

kardeş sen haklısın zaten dediğim gibi onları savunmuyorum git mahkemeye yasal haklarını kullan beni galiba biraz yanlış anladınız yada ben anlatamadım derdimi dahada uzatmayacağım size kolay gelsin

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Soruyorum
Yazıkmı
Değilmi
Hani Parayı ödüyecek Ailesi o kadar alın teriyle çalışıyolar sonra oğulları/kızın mahkemesini öğreniyo iyice bi soruyo oğlum/kızım ne yaptın nasıl oldu haklımısın haksızlığamı uğradın diye falan Ailesine yazık :(

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soruyorum
Yazıkmı
Değilmi
Hani Parayı ödüyecek Ailesi o kadar alın teriyle çalışıyolar sonra oğulları/kızın mahkemesini öğreniyo iyice bi soruyo oğlum/kızım ne yaptın nasıl oldu haklımısın haksızlığamı uğradın diye falan Ailesine yazık :(
Yazık falan değil. Eline veriyorlar bilgisayarı, internet sonra aman yazık olur vermeyelim.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soruyorum
Yazıkmı
Değilmi
Soruyorum sana.
Gecenin 5'inde (bayram sabahından 1 saat önce) beni acele bir şekilde kaldırtıp, sunucunun çalmaları, 2 yıl emeğimi almaları, forumda dalga geçmeleri, skypeden, youtubeden artistlik taslamaları, Maxepindeki 800, Batihosttaki 700 lira parama çökmeye çalışmaları varken ben onlara acıyacak mıyım?
Üstelik ben bu olaydan onları geri çevirmek için 3, 5 gün izin verdim. Devam ettiler karşılıklarını alacaklar.

Yazık falan değil. Eline veriyorlar bilgisayarı, internet sonra aman yazık olur vermeyelim.
Aynen öyle hocam. Terbiye verseydiler, doğruyu yanlışı gösterseydiler umrumda bile değil ailesi şuanda. Ben 5 gün verdim bunlara onlar kendi ailelerini düşünmüyor biz mi düşüneceğiz :D