ShardOfCraft Çalındı! | RedGamer Rezilliği | Riponza Crasher Kullanmayın! |

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben inanmıyorum bu mahkeme olaylarına, yıllardır konuşulan şeyler bunlar.
hiçbir şey olmayacak bunlara ve küçük beyinlerini böyle büyük şeyler ile yormaya devam edecek bu daha keylogger atamayan arkadaşlar.
Trojan kolay ya atmış dosyaya, gizleyememesi de cabası....

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Soruyorum sana.
Gecenin 5'inde (bayram sabahından 1 saat önce) beni acele bir şekilde kaldırtıp, sunucunun çalmaları, 2 yıl emeğimi almaları, forumda dalga geçmeleri, skypeden, youtubeden artistlik taslamaları, Maxepindeki 800, Batihosttaki 700 lira parama çökmeye çalışmaları varken ben onlara acıyacak mıyım?
Üstelik ben bu olaydan onları geri çevirmek için 3, 5 gün izin verdim. Devam ettiler karşılıklarını alacaklar.

Aynen öyle hocam. Terbiye verseydiler, doğruyu yanlışı gösterseydiler umrumda bile değil ailesi şuanda. Ben 5 gün verdim bunlara onlar kendi ailelerini düşünmüyor biz mi düşüneceğiz :D
Bu dediklerine göre artık tazminat bile hafif gelir.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir şey olmayacak bunlara ve küçük beyinlerini böyle büyük şeyler ile yormaya devam edecek bu daha keylogger atamayan arkadaşlar.
Bilemiyorum onlar konuşupta dava açmayanlar. Ben suç duyurusunda bulunacağım.

BlondeCow

!2^4%
En iyi cevaplar
3
Sana katılıyorum hiçbir şey olacağı yok... :ci:

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Sunucuyu son anda kurtardık! İlgili şahıslar buna ne diyecek merak ediyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucu 3 gün kapalı kalacaktır. Gerekli işlemler başlatılacaktır!
Sunucu yeni açılmış, forumda reklamı yok. Yine password'un işi gibi görünüyor. Seni, yani o'nun deyişiyle "Ortağını" satmak, sonra da intikam almak için yapmış olabilir. Loglara bakarsan muhtemelen kimin öyle değişiklikler yaptığını öğrenebilirsin.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu son anda kurtardık! İlgili şahıslar buna ne diyecek merak ediyorum.

Sunucu 3 gün kapalı kalacaktır. Gerekli işlemler başlatılacaktır!
Eğer password olduğu ortaya çıkarsa @batihost.com o hırsızları bulundurmaz zaten emin ol :)

bahattindurmaz3

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerekli dava dosyasını şikayetçi arkadaşlar ile hazırlıyoruz, elinde bilgi olan arkadaşlar batihost.com üzerinden destek bildirimleri sayfasından kötüye kullanım bölümünden ellerindeki bilgileri gönderebilirler. Hepsi dava dosyasına konulacaktır.

ortada bu kadar belli bir suç olduğu halde redgamer in makinesini kapatmayan ve kendisine Türkiye'nin en büyük firması yaftasını yakıştıran bilişim firmasına bize ne kadar büyük olduğunu gösterdiği için teşekkür ederiz.

şimdilik elimizde ki deliller bu şekilde, skype ip adresleri ve diğer ip ler gizlenmiştir. Gerekli başvuru sonrasında siber suçlardan alınan belge yine buradan yayınlanacaktır.

--------------------------------------------------------------------------------------

Sunucu kayıtlarında "31.206.156.xxx / Ankara" IP adresinden giriş yaptığı adı "Mehmet Timur" olduğu düşünülen şahısın,
3 deneme sonrasında "XXX.XXX.XXX.XXX" IP adresli makineye bağlantı kurduğu tespit edilmiştir.

Bu şahıs "Riponza Hack" diye belirttiği bir virüs ile kişileri kandırıp dosyalarını çalıp yedeklemiştir.
Bunlara CraftRise, ShardOfCraft ve bir kaç sunucu daha dahildir.

Bu şahısın ortağı/yardımcısı olarak "SoulCraftr" adlı sunucu sahibi "Semih Çetin" de bu işe hizmet etmektedir.
Bu şahıs sunucu sahiplerine mesaj göndererek "böyle bir "hack client" çıkmış, saldırıyorlar yardım edin" diyerek kandırıyorlar,
halbuki, program her hangi bir saldırı yapmıyor. Belirtilen program sadece virüs içerip dosya çalmayı sağlamaktadır.

"Semih Çetin" adlı şahısın gönderdiği mesaj:
-----------------------------------------------------------------------
||

"Mehmet Timur" adlı şahısın makinelere giriş yaptığı IP adresleri:
root pts/8 31.206.156.203 Mon Jul 3 13:35 - crash (00:43) | 3 Temmuz (saat 13:35) - Hatalı şifre
root pts/6 31.206.156.203 Mon Jul 3 13:22 - crash (00:56) | 3 Temmuz (saat 13:22) - Hatalı şifre
root pts/2 31.206.156.203 Mon Jul 3 12:21 - crash (01:57) | 3 Temmuz (saat 13:21) - Hatalı şifre
root pts/2 31.206.156.203 Mon Jul 3 12:04 - 12:21 (00:17) | 3 Temmuz (saat 12:04) - Başarılı giriş

Buna delilen, "Mehmet Timur" adlı şahısın çektiği video:
(Video yedekleri alındı)

"Mehmet Timur" ile "Semih Çetin" arasında geçen "Skype" konuşmalarından bir kaçı

Bunlara ek olarak "Mehmet Timur" adlı şahıs, "ShardOfCraft" dosyalarını çalıp yedeklemiş ve "RedGamer.Rabisu.Com" adında bir sunucu açmış ve orada dosyaları kullanmaktadır.

"Mehmet Timur" adlı şahıs çaldığı dosyalar ile yeni sunucular açıp veya başka sunucu sahipleriyle dosyaları paylaşmakta ve ortaklık gibi teklifler etmektedir.

Ek olarak: "Mehmet Timur" adlı şahısın "Microsoft Skype" adresi "live:buvenus" olarak tespit edilmiştir.

Ayrıca aldığımız bilgiler arasında arkadaşın Mehmet Timur değil, Mehmet Çiçekli olduğunu tespit ettik. Bunları buraya yazıyorum ki nefesimizi ensen de hisset hocam.
Erkan abi videoyu youtubeye koyma sansın varmı vıdeo kaldırılmış herkes olayı anlasın

McServerCiDayı

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ShardOfCraft Serverinin Eski Admini Olarak Bu Sunucunun 2 Yillik Emeğini Çalmak Son Derece Terbiyesizce Bir Harekettir. Kardesim Selçuk Köylüoğlunun Boyle Terbiyesizliği Haketmediğini Düşünüyorum. Ne Kadar Terbiyesizlik Yapsalar Bile Bu Sunucunun Önüne Geçemeyecekler.... @ShardOfCraft

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
@seco7241 , @batihost.com ve mağdur durumda olan arkadaşlarımız, olayı bugün itibari ile çözüme kavuşturdum.
- Uzun bir arayışta sonra Mehmet çiçekli'nin velisi ile konuşup durumu anlattım, kendilerine teşekkür ediyorum bizi kırmadılar.
- Çok anlayışlı bir anne/baba'ya sahip olduğunu düşünüyorum, bu işlerle onları üzmek yerine değerini bilmesini isterim :)
- Kendisine bilgisayar yasağı getirdiklerini ve bu işlerle bir daha uğraşmayacağına dair bir garanti aldım.
- Siber suçlara bugün edeceğimiz şikayeti iptal ettik.

Konuya en son @batihost.com yazdıktan sonra nokta koyulacak ve kilit için gönderilecektir.