marslı çok güzel bencedeKitap Okuyabilirsin Marslıyı Öneririm Yeni Bir Hobi Arayabilirsizin Çalgılar Olsun Çizim İle Uğraşabilirsin
İzledüm.Kaliteli Bir Anime Var Ama Kısa Malesef.(Charlotte)
Birde ;
İvit.Yeni mi ergenliğe girdin 0_o
Zaten yutub kanalım varYoutube'de video paylaşabilirsin.Belli bir istatistikten sonra seni tanıdığım bir firma ile partner yapabilirim.İlgilenirsen yardımcı olmayı çok isterim.
Çizim yapabilirsin.Anime karakteri çizimleri için paylaşım yapabileceğin bir site biliyorum.
Kendi siteni yap.Bildiklerini başkaları ile paylaş.Eğlenceli bir blog sitesi yapabilirsin.
Eyw denerim.Masturbasyon yap geçer.
Pekala animeler gelin bakalım!İlgi alanına yönelmelisin. Örneğin ben sıkılınca açıyorum DC'yi izliyorum keyfim yerine geliyor.
@BraveHero
Tişikkirler senpaiigeçmiş olsun kanka çoğumuzun geçtiği bi dönem bu bayağı bi morelin bozulcak birde anmecisin daha çok bozulucak ama merak etme geçiyor sonra hehe
diyebileceğim tek şey, eksiklere değil sahip olduğun şeyleri düşün bkz = intarnetin kesilmesi
Uyarını dikkate alıp kendimi seveceğim... ve rol kabiliyetim var :3Kendini sevmen çok önemli seviyormuş gibi rol yapsanda mutluluğun sırrı ondan geçiyor
Gençler hepinize burdan teşekkürlerimi sunuyorum bana destek olup yol gösterdiğiniz için... İşte bu forumda bulunma nedenim :3 Forum ahalisi be! Heyt be!
İzledüm.
İvit.
Zaten yutub kanalım varteşekkürler önerin için...
Eyw denerim.
Pekala animeler gelin bakalım!
Tişikkirler senpaii
Uyarını dikkate alıp kendimi seveceğim... ve rol kabiliyetim var :3
![]()
Bence Buna Bak Gül Sıkılman Geçer :asdsad
Chaktırma !!!
***Umarım Uyarı Almam Çünkü Sadece Bi Link Paylaştım
Black cat animesini izledim zaten .s XIIIKedi besle. Kediler animeden daha güzel ve tatlılardır. Anime sadece bir çizgifilm.
O kediyi sevemezsin ama benimki gibi bir kara kedin olsa sevebilirsin.Black cat animesini izledim zaten .s XIII
Yada senin profiline giremem :/Şarkıların çellolu falan coverleri oluyor biraz klasik müzik tarzı onları dinleyebilirsin. Kızlarsoruyor, onedio gibi plotformda hem gündemi takip edebilir hem de kişilerle iletişim kurabilirsin.
Hele ki animeye çizgi film dediğin zaman çıldırıyorlar ya işte orası süper yawAnimecileri trollemek zevkli oluyor, tavsiye ederim.
Oldukça sevdim o kediyi.O kediyi sevemezsin ama benimki gibi bir kara kedin olsa sevebilirsin.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anlasana işte dokunarak sevemezsinOldukça sevdim o kediyi.
Sorduğun kişi cevap verdi mi bilmiyorum ancak o animenin özetini geçiyorum:Halimi birebir anlattın...
Evet planımda o şimdi eğer izlediysen;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Önerin nedir?
Gece gece dışarı çıkamam :/ ama teşekkürler :3 dediğin egzersizleri evde de yapabilirim![]()