^Sıkıldım Bana Eğlenceli bir şey Önerin!^

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler hepinize burdan teşekkürlerimi sunuyorum bana destek olup yol gösterdiğiniz için... İşte bu forumda bulunma nedenim :3 Forum ahalisi be! Heyt be!

Kaliteli Bir Anime Var Ama Kısa Malesef.(Charlotte)
Birde ;
İzledüm.
Yeni mi ergenliğe girdin 0_o
İvit.
Youtube'de video paylaşabilirsin.Belli bir istatistikten sonra seni tanıdığım bir firma ile partner yapabilirim.İlgilenirsen yardımcı olmayı çok isterim.

Çizim yapabilirsin.Anime karakteri çizimleri için paylaşım yapabileceğin bir site biliyorum.

Kendi siteni yap.Bildiklerini başkaları ile paylaş.Eğlenceli bir blog sitesi yapabilirsin.
Zaten yutub kanalım var :) teşekkürler önerin için...
Masturbasyon yap geçer.
Eyw denerim.
İlgi alanına yönelmelisin. Örneğin ben sıkılınca açıyorum DC'yi izliyorum keyfim yerine geliyor.
@BraveHero
Pekala animeler gelin bakalım!
geçmiş olsun kanka çoğumuzun geçtiği bi dönem bu bayağı bi morelin bozulcak birde anmecisin daha çok bozulucak ama merak etme geçiyor sonra hehe :D
diyebileceğim tek şey, eksiklere değil sahip olduğun şeyleri düşün bkz = intarnetin kesilmesi
Tişikkirler senpaii :aşık:

Kendini sevmen çok önemli seviyormuş gibi rol yapsanda mutluluğun sırrı ondan geçiyor
Uyarını dikkate alıp kendimi seveceğim... ve rol kabiliyetim var :3

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler hepinize burdan teşekkürlerimi sunuyorum bana destek olup yol gösterdiğiniz için... İşte bu forumda bulunma nedenim :3 Forum ahalisi be! Heyt be!

İzledüm.

İvit.

Zaten yutub kanalım var :) teşekkürler önerin için...

Eyw denerim.

Pekala animeler gelin bakalım!

Tişikkirler senpaii :aşık:

Uyarını dikkate alıp kendimi seveceğim... ve rol kabiliyetim var :3

[10krktröpüşahmı]

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Şarkıların çellolu falan coverleri oluyor biraz klasik müzik tarzı onları dinleyebilirsin. Kızlarsoruyor, onedio gibi plotformda hem gündemi takip edebilir hem de kişilerle iletişim kurabilirsin.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şarkıların çellolu falan coverleri oluyor biraz klasik müzik tarzı onları dinleyebilirsin. Kızlarsoruyor, onedio gibi plotformda hem gündemi takip edebilir hem de kişilerle iletişim kurabilirsin.
Yada senin profiline giremem :/
Animecileri trollemek zevkli oluyor, tavsiye ederim.
Hele ki animeye çizgi film dediğin zaman çıldırıyorlar ya işte orası süper yaw :D içim bi hoj oluyor.
O kediyi sevemezsin ama benimki gibi bir kara kedin olsa sevebilirsin.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oldukça sevdim o kediyi.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Halimi birebir anlattın...

Evet planımda o şimdi eğer izlediysen;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Önerin nedir?

Gece gece dışarı çıkamam :/ ama teşekkürler :3 dediğin egzersizleri evde de yapabilirim :)
Sorduğun kişi cevap verdi mi bilmiyorum ancak o animenin özetini geçiyorum:
(hintii yani @OrangeLemon 'un en sevdiği anime türü) mangası çizen bir grup öğrenci var. Biraz komedi ancak bir süre sonra sıkıyor.

Bu arada konuya gelirsek bu olay son 3-4 aydır bende de çok olmaya başladı. Sınav stresi midir bilmem ancak eskiden hiç öyle bir şey olmuyordu sınav haftası ne güzel oyun oynayıp eğleniyordum. Şu sınavlar bitince yine öyle yapıcam öyle rahatlayacağımı düşünüyorum. Çünkü şu sıralar hiç oyun oynayamıyorum.

Oyun önerisi olarak S4League öneririm. 5-6 yıldır oynuyorum. Eğer oynamayı düşünürsen kapım her zaman açık her türlü şeyi öğretebilirim.