- En iyi cevaplar
- 1
Ben ne alakaİlgi alanına yönelmelisin. Örneğin ben sıkılınca açıyorum DC'yi izliyorum keyfim yerine geliyor.
@BraveHero
Ben ne alakaİlgi alanına yönelmelisin. Örneğin ben sıkılınca açıyorum DC'yi izliyorum keyfim yerine geliyor.
@BraveHero
S4League başlıyorum...Sorduğun kişi cevap verdi mi bilmiyorum ancak o animenin özetini geçiyorum:
(hintii yani @OrangeLemon 'un en sevdiği anime türü) mangası çizen bir grup öğrenci var. Biraz komedi ancak bir süre sonra sıkıyor.
Bu arada konuya gelirsek bu olay son 3-4 aydır bende de çok olmaya başladı. Sınav stresi midir bilmem ancak eskiden hiç öyle bir şey olmuyordu sınav haftası ne güzel oyun oynayıp eğleniyordum. Şu sınavlar bitince yine öyle yapıcam öyle rahatlayacağımı düşünüyorum. Çünkü şu sıralar hiç oyun oynayamıyorum.
Oyun önerisi olarak S4League öneririm. 5-6 yıldır oynuyorum. Eğer oynamayı düşünürsen kapım her zaman açık her türlü şeyi öğretebilirim.
indirmeyi bitirdiysen leptopa geçiyorum. Bayaa aksiyonlu bir oyundur.S4League başlıyorum...
Yaklaşık şu anki internet hızımla 4.6 saat sürücek diyor :/ 80mb nedir yahu. Akşama oynarız...indirmeyi bitirdiysen leptopa geçiyorum. Bayaa aksiyonlu bir oyundur.
Sen de izlemiyor muydun qrdş ?Ben ne alaka![]()
Ha, DC derken Marvel'i kastediyorsun sandım :/Sen de izlemiyor muydun qrdş ?