Evet ama ben illa olsun demiyorum mc kendi başında oldukça güzel bir kez de böyle oynasam zevk alırdım diyorumZaten bence mojangin amaci mod ve pluginleri azaltmak baksanıza spec. Mod bile geldibarrier geldi wg kadar olmasada yerini tutuyor.
Yakinda onlarda gelir ama biraz abartmisin
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
öncelikle çocuklar bu yorumu okumasın ne bilim çocuğun psikoloji gider falan pek anlamam
- Oyunda köylülerler sohbet edebilsek,şakalaşabilsek
- Oyuna kız villager eklense
- Oyunda kar biome sine gelince ekranın yüzünde kar olsa
Comes Alive modda bütün köylülerin tipi değişiyor sıkıcı olmuyorlar. Kız köylüyle evlenip çocuk yapabiliyosunöncelikle çocuklar bu yorumu okumasın ne bilim çocuğun psikoloji gider falan pek anlamamneyse yorum altta
aynn oyuna kız villager eklenmesi lazım erkek erkeğe ilişkiye girip çocuk yapıyorlar ( çocuk adamın neresinden çıkıyor acep)
e yaniBeyler bence bu oyunda mantık aramayın
minecraft da + 13 yaş sınırı ? tam tersi -13 yaş sınırı konulması gerek+13 yaş sınırı olmasını isterdim.
belki şu yeni TÜRK sunucularından kurtarırız diye demiştime yani
minecraft da + 13 yaş sınırı ? tam tersi -13 yaş sınırı konulması gerek![]()
AynenHerzaman minecraft dan tek bir şey istemişimdir oda oyunun java dan bağımsız olması![]()
Aynen şu türk sunucuları kurtarsak güzel olurdu. 12 yaşındaki çocuklarla aynı sw'yi paylaşıyoruz birde sövmeyi öğrenmişlerbelki şu yeni TÜRK sunucularından kurtarırız diye demiştim![]()
DoğruAbi her şeyden önce bi hikaye gerekli