Sizce Minecraft Nasıl Olmalıydı ? Ve benim fikrim ...

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten bence mojangin amaci mod ve pluginleri azaltmak baksanıza spec. Mod bile geldi :) barrier geldi wg kadar olmasada yerini tutuyor.
Yakinda onlarda gelir ama biraz abartmisin :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

canberkcari

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten bence mojangin amaci mod ve pluginleri azaltmak baksanıza spec. Mod bile geldi :) barrier geldi wg kadar olmasada yerini tutuyor.
Yakinda onlarda gelir ama biraz abartmisin :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet ama ben illa olsun demiyorum mc kendi başında oldukça güzel bir kez de böyle oynasam zevk alırdım diyorum :p

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
• Hazır ev kurmak için blocklar (builder moddaki gibi) ve ilk başladığımızda elimizde bir sırt çantası, Sırt çantasının içinde= Yemek,bir bıçak,Bir elma,Bir matara (içi su dolu),Modern hayata girme rehberi (kitapçık) (Minecraft adasından kaçmak bir HB hikayesinde vardı bu konu)Ve ilk başladığımızda çadır kurmak için ekipmanların olması
•Bir hikaye (ilk maddede bir örnek var)
•Oyunun sonunda bi helikopter gelir ve bizi minecraft tan götürür (Ender dragonu öldürüp dünyaya döndükten sonra)
•Tabi bu oyunun sonunda kısmı minecraft adası içindir mdern hayatta daha çok RPG tarzı bir şeyle karşı karşıya kalmamız
•Camların pixellerinin sayılabilir olmaması :D
•Grafiklerin aza olsa daha iyi olması

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Elinizle odun kırıyorsunuz gerçekten böyle sarayların kalelerin olacağına inanıyorum :D

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
  • Oyunda köylülerler sohbet edebilsek,şakalaşabilsek
  • Oyuna kız villager eklense
  • Oyunda kar biome sine gelince ekranın yüzünde kar olsa
öncelikle çocuklar bu yorumu okumasın ne bilim çocuğun psikoloji gider falan pek anlamam :p neyse yorum altta :D
aynn oyuna kız villager eklenmesi lazım erkek erkeğe ilişkiye girip çocuk yapıyorlar ( çocuk adamın neresinden çıkıyor acep :D )

Jekamon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
öncelikle çocuklar bu yorumu okumasın ne bilim çocuğun psikoloji gider falan pek anlamam :p neyse yorum altta :D
aynn oyuna kız villager eklenmesi lazım erkek erkeğe ilişkiye girip çocuk yapıyorlar ( çocuk adamın neresinden çıkıyor acep :D )
Comes Alive modda bütün köylülerin tipi değişiyor sıkıcı olmuyorlar. Kız köylüyle evlenip çocuk yapabiliyosun

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Oyuncu1999

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aslında hikaye kendi cinsini bulamayan steve in herobrine ı bulup ev arkadaşlığı yapması :D