[SK] Pet Sistemi v3.1

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Çalıntı skripti editleyerek yada 20-30 satır skript yazarak türkiye gelişmiyor malesef.

Ki skript başarısız. Bir iyi bir pet plugini 600-800 kb arasında olması lazımken arkadaş bunu 20-30 satır skript yazarak karşılamaya çalışmış.
basit bir şeyse neden bu forumu işgal ediyorsun ?
eğer geliştirme aşamasındaysa neden daha yolun başında paylaşıyorsun ?
Memnuniyetsiz insanlardan birisin. Ama emin olun şu yaptıklarınız yüzünden tekrar skript paylaşmayacağım.

Bozuk değil çalışıyor? /pet kurt yazman gerek.

KuraPieee

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz nasıl bi insan oldunuz böyle,arkadaşımız uğraşmış çabalamış bizim önümüze sunmuş.Sizin daha çok destek çıkmanız lazımken kötülüyorsunuz,daha yeni başlamış gayet başarılı. :alkış:

DEVAM ET BEN ARKANDAYIM :teselli:

Son düzenleme:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Siz nasıl bi insan oldunuz böyle,arkadaşımız uğraşmış çabalamış bizim önümüze sunmuş.Sizin daha çok destek çıkmanız lazımken kötülüyorsunuz,daha yeni başlamış gayet başarılı. :alkış:

DEVAM ET BEN ARKANDAYIM :teselli:
Burada emek yok boş boş yorumlar yapma bu kod zaten yazıldı gelmiş verileri değiştirip paylaşmış ben yaptım diye

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Burada emek yok boş boş yorumlar yapma bu kod zaten yazıldı gelmiş verileri değiştirip paylaşmış ben yaptım diye
Pardon da neresi çalıntı bu kodun bir yazabilir misin acaba? Altına not olarak koydum takip etme olayını ayaklı sandık skiriptinden aldım diye. Algılamanda bir sorun mu var?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden üzerine alındın acaba :) ever burada emek var
ve arkadaş " Belki birilerinin işine yarar " demiş, sen o biri değilsen konuyu terket, boş boş post atma, post atana büyük bir şey yok merak etme

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu plugin cevirip kullana bilirmiyim lag yaparda sakıncası yok degilmi ?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
sevgili doğaç, seviyemizi kaybetmeyelim.
Kod:
Arkadaşlar sunucumda kullanmak için kodlamıştım sonradan forumda paylaşayım dedim.
Öncelikle kendi kodlamadı hazır kodu alıp yapıştırmış şimdi üstüne birşeyler eklemiş olabilir bilmiyorum
Kod:
Ayaklı sandık skriptinden uyarlayarak yaptım
Uyarlamadan kastı kodu almış yapıştırmış sadece verileri değiştirerek ben yazdım diyor kendisi ?

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki buraya kadar okumuşsun aferin okuma yazman var onu anladık bogac, ya yazdığı koda baktın mı? Değiştirmiş mi? Eklemiş mi ? Örnek verdigi adresle genel olarak aynı özellik mi var yoksa ondan fazla özellikleri mi var? Bunlara da bak bana öyle yaz.. Hayatında bir şey yapıyon bari o düzgün olsun :)

Oradan alınan kodu söyliyeyim : entity spawn etmek,
Değiştirilen kodlar: entityi takip ettirmek
Oradan cıkartılan kodlar: Sandık açtırtmak
Eklenen kodlar: entitiye binmek

Kendisinin yaptıgını biliyorum çünkü arkadaş daha yeni başladı cok güzel hevesli, araştırıyor buluyor, soru sorulabilecek egosuz kişilere sorusunu soruyor ve yapıyor
biliyorum cünkü ufak bi yerde takılmıştı ve yardım ettim

RepublicanSensei:
while spawned chicken exists kullanmış kısa süresi çalışır ama uzun süreli çalışmaz. arkadaş bunu farketip bana yazdı ben bi kaç öneride bulundum onları yaptı bug'u ortadan kalktı.

allah aşkına suan bakıyorum da spawn ettirmeyi örnek almış diye kodu çalmak mı oluyor ? Biri bunu bana acıklasın veya dogaca acıklasın :D
Kod:
Arkadaşlar sunucumda kullanmak için kodlamıştım sonradan forumda paylaşayım dedim.
Öncelikle kendi kodlamadı hazır kodu alıp yapıştırmış şimdi üstüne birşeyler eklemiş olabilir bilmiyorum
Kod:
Ayaklı sandık skriptinden uyarlayarak yaptım
Uyarlamadan kastı kodu almış yapıştırmış sadece verileri değiştirerek ben yazdım diyor kendisi ?

LÜTFEN OKUMADAN İNCELEMEDEN KAFANIZA GÖRE YORUM YAPMAYIN

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Peki buraya kadar okumuşsun aferin okuma yazman var onu anladık bogac, ya yazdığı koda baktın mı? Değiştirmiş mi? Eklemiş mi ? Örnek verdigi adresle genel olarak aynı özellik mi var yoksa ondan fazla özellikleri mi var? Bunlara da bak bana öyle yaz.. Hayatında bir şey yapıyon bari o düzgün olsun :)

Oradan alınan kodu söyliyeyim : entity spawn etmek,
Değiştirilen kodlar: entityi takip ettirmek
Oradan cıkartılan kodlar: Sandık açtırtmak
Eklenen kodlar: entitiye binmek

Kendisinin yaptıgını biliyorum çünkü arkadaş daha yeni başladı cok güzel hevesli, araştırıyor buluyor, soru sorulabilecek egosuz kişilere sorusunu soruyor ve yapıyor
biliyorum cünkü ufak bi yerde takılmıştı ve yardım ettim

RepublicanSensei:
while spawned chicken exists kullanmış kısa süresi çalışır ama uzun süreli çalışmaz. arkadaş bunu farketip bana yazdı ben bi kaç öneride bulundum onları yaptı bug'u ortadan kalktı.

allah aşkına suan bakıyorum da spawn ettirmeyi örnek almış diye kodu çalmak mı oluyor ? Biri bunu bana acıklasın veya dogaca acıklasın :D

LÜTFEN OKUMADAN İNCELEMEDEN KAFANIZA GÖRE YORUM YAPMAYIN
Anlıyorum hocam.
Öncelikle yazdıklarınız arasındaki çelişkiden kurtulduktan sonra yorum atın, en azından bu olgunluğa gelmişliği, erişilmişliği deneyin.Asıl konumuza dönersek;
Kişi hakkında dediklerim ilk olarak sizi ilgilendirmez ki size attığım yorumda bunu belirtmiştim, avukatlık yapacaksanız yeri burası değil. Konuya gelirsek buraya herkes gönüllü, eleştiriye açık olarak paylaşıyor ondan gelen yorumlara karşı saygı duymak zorunda.Eğer Çalıntı - alıntı gibi bir kavram kullanıyorsam bir gerekçesi bulunuyordur boş yere söylemiyorumdur.Ayrıca egosuz insan yoktur, egosu az ya da çok olan vardır.Bende olan aşırı özgüven. Siz onu yüksek ego olarak tanımlıyorsunuz olay bu..
Ayrıca; Anlayana..

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlıyorum hocam.
Öncelikle yazdıklarınız arasındaki çelişkiden kurtulduktan sonra yorum atın, en azından bu olgunluğa gelmişliği, erişilmişliği deneyin.Asıl konumuza dönersek;
Kişi hakkında dediklerim ilk olarak sizi ilgilendirmez ki size attığım yorumda bunu belirtmiştim, avukatlık yapacaksanız yeri burası değil. Konuya gelirsek buraya herkes gönüllü, eleştiriye açık olarak paylaşıyor ondan gelen yorumlara karşı saygı duymak zorunda.Eğer Çalıntı - alıntı gibi bir kavram kullanıyorsam bir gerekçesi bulunuyordur boş yere söylemiyorumdur.Ayrıca egosuz insan yoktur, egosu az ya da çok olan vardır.Bende olan aşırı özgüven. Siz onu yüksek ego olarak tanımlıyorsunuz olay bu..
Ayrıca; Anlayana..
yahu konuyu nasılda cevirdin öyle :D biri olmasa biri olsun tadmin et kendini diye :D

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Anlıyorum hocam.
Ayrıca; Anlayana..
Konuma eleştiri yapmayı bırakabilir misin acaba bundan fazlasıyla rahatsız olmaya başladım.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi