[Sk] Takım Skripti - Artık Takım Oluşturabilirsiniz ! - IDEAL SKRIPT

Accelerator

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
takım lideri oyundan çıkarsa nolucak (fazla incelemedim)
eğer takım liderine mesaj gitmiyorsa takım ı kurarken variableye setle ona özel olarak mesaj yolla

S

Switcher

Ziyaretçi
takım lideri oyundan çıkarsa nolucak (fazla incelemedim)
eğer takım liderine mesaj gitmiyorsa takım ı kurarken variableye setle ona özel olarak mesaj yolla
Onu sormadım takım kurma işi nasıl oluyor her yazılan takıma nasıl ayrı veri yapıyorsun ?
Takım işlemleri sadece köylü ile yapılabiliyorsa ilginç. Yani sürekli onun yanına mı gitmen lazım?
Öyle ayarladım , daha güzel bence :D , Evet Farklı Variableler İle Sonsuz Sayıda Açılabilir {takim.%{takim.%player%.isim}%.üyeler::*} Bu Üyeleri , set {takim.%player%.isim} to {_isim} böyle yaparak onu yazılan isme setliyorum. Aslında Takım Kurucusunada Gönderilirde Uğraşamadım .s

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siwitçiiiir adamsin :) ama malesef ben buna benzerini 10 tl ye yaptirdin :) isyaaan :) ama benimki cok daha iyi benimkinde takim deil kralliga giriyoruz :)

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Siwitçiiiir adamsin :) ama malesef ben buna benzerini 10 tl ye yaptirdin :) isyaaan :) ama benimki cok daha iyi benimkinde takim deil kralliga giriyoruz :)
Olum hayırdır paranla havamı yapıyon ? :D
Birine yaptırmış smile falan atıyor dflkgjhdfkljgh
Artistmisin krdş?
Yaptırdıysan yaptırdın bize ne?
:) ahaha :D daha bitmedi ama o :) şaunda hataları var :) ve daha 8 tane daha var -_-
Hatası varsa sana ne? :D
10 TL parası ile skript almış hava atıyor arkadaş.
Ne diyeyim skriptle para vermen senin nasıl bir insan olduğunu gösteriyor zaten.
Konuyu kirletme burayı terk et.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum hayırdır paranla havamı yapıyon ? :D
Birine yaptırmış smile falan atıyor dflkgjhdfkljgh
Artistmisin krdş?
Yaptırdıysan yaptırdın bize ne?

Hatası varsa sana ne? :D
10 TL parası ile skript almış hava atıyor arkadaş.
Ne diyeyim skriptle para vermen senin nasıl bir insan olduğunu gösteriyor zaten.
Konuyu baltalama burayı terk et.

1.si Parmala felan hava tcak olsam 2000 tl yi çeker korum buraya
2.si Ben plugini Krumba yaptordı mve plugini bana yaptı hatası varsa sanane ne demek sen ne karşıyon hayırıdr ?
3.sü 10 tl ddiil 15 tl -_-
4.sü . Burayı terket...

S

Switcher

Ziyaretçi

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
1.si Parmala felan hava tcak olsam 2000 tl yi çeker korum buraya
2.si Ben plugini Krumba yaptordı mve plugini bana yaptı hatası varsa sanane ne demek sen ne karşıyon hayırıdr ?
3.sü 10 tl ddiil 15 tl -_-
4.sü . Burayı terket...
Sen kim oluyorsun da beni dostumun konusundan kovuyorsun? :D
Gidecek biri varsa o sensin.
Şimdi burada çok şey söylerdim fakat, forum kurallarını çiğnemekten pek hoşlanmam.
Senin gibi biri için kuralları çiğnemeye hiç gerek yok..