[Sk]Yetkili Menüsü - birçok Özellik - V1.6 [1.7.9] - skQuery Gerektirir... - Sınırlama Kalktı !

Skript Nasıl Olmuş ?

• Güzel olmuş eline sağlık.

Kullanılan: 49 86.0%
  • İdare eder gibi , bence kötü.

Kullanılan: 8 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    57

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Konuya yine saçma bir şey çıkacak diye girmemiştim, daha yeni girdim konuya ve göze güzel göründü :D
(Konuyu senin açtığını görmemişim yani senin skriptlerine saçma demiyorum :D)
Bu arada fikri çalıyorum ^^

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tebrik ederim kardeşim bu sefer kimsenin basit diyemeyeceği bir şey olmuş :)
Edit: efektler aşırı güzel :)

Son düzenleme:

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod için Forumda 700+ Mesajınız varsa ve bu skripti istiyorsanız özelden mesaj atın.

biraz saçma olmamış mı ?

paylaşmak istiyorsan kodları paylaşırsın işine gelen alır paylaşmak istemiyorsan satabilirsin :)

S

Switcher

Ziyaretçi
Kod için Forumda 700+ Mesajınız varsa ve bu skripti istiyorsanız özelden mesaj atın.

biraz saçma olmamış mı ?

paylaşmak istiyorsan kodları paylaşırsın işine gelen alır paylaşmak istemiyorsan satabilirsin :)
Satmam , fakat kodu buraya koysam okadar emek verdiğimi , gelip bazıları alıcak ve bu bazıları 7-10 yaş arası veya edepsiz birileri olabilir. Yeni gelenlere edepsiz demiyorum. Fakat 700+ Daha İyi Olur Diye Düşünüyorum..

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript çok başarılı, güzel.
Kardeş illa programlama dili önermişsin adam da istememiş neden zorluyosun anlamadım. Belki adam uçak mühendisliği istiyo dilin ne avantajı olacak ona? Hadi ben bilgisayar mühendisliği istiyorum o yüzden öğreniyorum, ilgimi çekiyo vs. Yani adam istemiyorum dedikten sonra zorlamanın ne anlamı var? Belki adam zor sevmiyo, zor olunca sıkılıyo, ilgisini çekmiyo.
+700 diyosun da, benim şu an 600 mü ne mesajım var, AkanCe nin 1000 in üzerinde. Şimdi kim yararlı? Bunu bu şekilde değerlendirmek yanlış olur bence.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erentyu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok güzel helal olsun eline sağlık 43.000 kere klavyeye basmak nedir ben onu rastgele tuşlara basa basa yapmaya üşenirim

S

Switcher

Ziyaretçi
Skript çok başarılı, güzel.
Kardeş illa programlama dili önermişsin adam da istememiş neden zorluyosun anlamadım. Belki adam uçak mühendisliği istiyo dilin ne avantajı olacak ona? Hadi ben bilgisayar mühendisliği istiyorum o yüzden öğreniyorum, ilgimi çekiyo vs. Yani adam istemiyorum dedikten sonra zorlamanın ne anlamı var? Belki adam zor sevmiyo, zor olunca sıkılıyo, ilgisini çekmiyo.
+700 diyosun da, benim şu an 600 mü ne mesajım var, AkanCe nin 1000 in üzerinde. Şimdi kim yararlı? Bunu bu şekilde değerlendirmek yanlış olur bence.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok güzel helal olsun eline sağlık 43.000 kere klavyeye basmak nedir ben onu rastgele tuşlara basa basa yapmaya üşenirim
Benimkinden daha çok yapanda var ayrıca benim kodlar biraz basit fakat uğraştırıyor..
Başka nasıl anlayabilirim ki , iyi biri olduğunu söyle kriter ekliyim . , ayrıca diğer yazını anlamadım uçak mühendisliği felan.