S
Switcher
Ziyaretçi
Arkadaşın dediği gibi skQueryEvet Heyecana Kapıldım ve hiçbir yeri okumadan geçtim Benim Aptalllıgım tamamen kusura bakmayın teşekkür ederim![]()
Arkadaşın dediği gibi skQueryEvet Heyecana Kapıldım ve hiçbir yeri okumadan geçtim Benim Aptalllıgım tamamen kusura bakmayın teşekkür ederim![]()
Hepsini not defterine yapıştır ve farklı kaydetten uzantısını .sk yap.Hepsini Bir Skript Defterinin İçinemi Yapiştircaz[DOUBLEPOST=1436719173,1436719133][/DOUBLEPOST]Hepsini Bir Skript Defterinin İçinemi Yapiştircaz
SaolHepsini not defterine yapıştır ve farklı kaydetten uzantısını .sk yap.
Önemli değil sorman yeterliydi.
Teşekkürler , *GüzelGüzek Olmuş.
Sorun sk de değil sizdeBozuk Depocu![]()
Bu plugini yapana ççok teşekkür ediyorumArkadaşın dediği gibi skQuery![]()
Kabul Yazma İşleri Çok Sıktı Artık Farklı Bir Düzen Gelebilir Chest İçi Olur Yada Farklı Bir Sistem İle Gene Tıklamalı Bir Sistem Tabi Resource Pack Ten Faydalanılmış Bir Şey Olabilir@umut_ 'cum yeri değil fakat konu açmaktan iyidir görüşünü alıcaktım , sence görev npc sine sağ tıklayınca sohbete kabul yazıncamı görev alınsın yoksa , chest gibi bir ekran çıkıp oradan mı alınsın ? Hangisi RPG ye daha uygun olur ?
Texture pack olayını anlamadım , anladığım sağ tıklayınca bir chest açılcak Evet Kabul şeyi olacak ortadada bir bilgi Görev ile ilgili.Kabul Yazma İşleri Çok Sıktı Artık Farklı Bir Düzen Gelebilir Chest İçi Olur Yada Farklı Bir Sistem İle Gene Tıklamalı Bir Sistem Tabi Resource Pack Ten Faydalanılmış Bir Şey Olabilir
Mesela Chest 3 Lü Oluyor İlk Sırasında Texturelerler EVET veya KABUL Yazmış Kayan Yazı Şeklinde Sürekli Kayan Bir Sistem Ostasında Dekor Amaçlı bir şey Altındada HAYIR Gibi bir şey Gene Kayan Şekilde Olabilir Güzel Sistem Olur Ama Lag Ve Ram Konusunu Bilemem Buna Benzer Bir Sistem Olması Daha Çekici Olur Nasılsa Özel Resourcelerin Var Her Türlü Değerlendir Mesela Chestte Büyük Açıp Gta Daki Silah Seçme Yeri Yada Bir Modda Tıklama Vardı Resourceler İle Bir Darileri 3 E Bölme Gibi Farklı Şeylere Resource Getirip EVET - HAYIR - GERİ DÖN Gibi Şey Yapabilirsin Kısacası Texture İle Kısıtlaman Yok![]()
Yani Demek İstediğim Resource İle Birkaç Özellik Eklenebilir MmoRpg Olacağı İçin Özel Resource Pack Olacak Sunucuda Ona Ek Olarak Mesela Birkaç Sistme Düşünülebilir Örn Gereksiz Kullanmadığın İtemleri Ne Bileyim Blaze Rood Patlayan Karpuz Gibi Şeylere E V E T Gibi Resource Ekleyip Kayan Yazı Şeklinde Bİr Görsel Gelebilir Chestin İçine Yada Chest Açılınca Gta Da Seçenek Mönüsü Oluyor Silah Seçerken Onun Gibi Bir Resource Getirebilirsin Örn 3 E Bölüp Farklı Farklı Parçalayıp Özel Resourcesi İle Bir Halka Şeklinde EVET HAYIR Gibi Şeyler Yazılı Bir Güzellik GelebilirTexture pack olayını anlamadım , anladığım sağ tıklayınca bir chest açılcak Evet Kabul şeyi olacak ortadada bir bilgi Görev ile ilgili.
Kayan yazı için texture şart değil yazı tipi textureyle değişir sadeceYani Demek İstediğim Resource İle Birkaç Özellik Eklenebilir MmoRpg Olacağı İçin Özel Resource Pack Olacak Sunucuda Ona Ek Olarak Mesela Birkaç Sistme Düşünülebilir Örn Gereksiz Kullanmadığın İtemleri Ne Bileyim Blaze Rood Patlayan Karpuz Gibi Şeylere E V E T Gibi Resource Ekleyip Kayan Yazı Şeklinde Bİr Görsel Gelebilir Chestin İçine Yada Chest Açılınca Gta Da Seçenek Mönüsü Oluyor Silah Seçerken Onun Gibi Bir Resource Getirebilirsin Örn 3 E Bölüp Farklı Farklı Parçalayıp Özel Resourcesi İle Bir Halka Şeklinde EVET HAYIR Gibi Şeyler Yazılı Bir Güzellik Gelebilir
Texture Avantajın Varken Her Türlü İmkanın Var Yani Onu Kastediyorum Mesela Bir Bloğa EVET Bir Bloğa HAYIR Texturesi Eklersin Çitin Üstünde Onlar Oluşur İstediğine Tıklar Gibi![]()