Skin Nicki

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sanamı soracam lan sizin gibi baba parası yemiyom ben
Şu anda uyarı almak istemediğim için susuyorum.Ama çok sinirlenirsem gözümü yumarım,ağzımı açarım.Öyle dökerim ki içimdekileri,sözlerimden oluşan selde boğulursun.Senin gibi beyinsizler yüzünden oyun sektörü Türkiye'de en alt tabanda.Halada oyuna para verip oynayanların hakkını yemenin normal bir şey olduğunu söylüyorsun!Biz olmasak zaten Playstation gibi firmalarda oyunlarını Türkçe yapar!Ya oyunu alacaksın ya da oynamayıp bedava oyunları oynayacaksın!

PoKeMonn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baba Parası Mod on Pre Mod on Fakirlik Mod Off[DOUBLEPOST=1420965037,1420964733][/DOUBLEPOST]BraveHero Herkes Zengin Doğmuyor Senin gibi bebeler dışında başkalarıda var bilgisayar zar zor alanlar yada net cafede sürekli para vermek zorunda kalan insanlar herkes senin gibi mc prelik sw diamond vip aman para çok sende pe de vardır ipad'inde

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Baba Parası Mod on Pre Mod on Fakirlik Mod Off[DOUBLEPOST=1420965037,1420964733][/DOUBLEPOST]BraveHero Herkes Zengin Doğmuyor Senin gibi bebeler dışında başkalarıda var bilgisayar zar zor alanlar yada net cafede sürekli para vermek zorunda kalan insanlar herkes senin gibi mc prelik sw diamond vip aman para çok sende pe de vardır ipad'inde
iPad'imiz olduğunu nereden biliyorsun? Sen günde kaç TL harçlık alıyorsun söyle bakalım.

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ailem de bende baya bir zenginiz denebilir.Ve baba parası falan saçma bir şey bana göre.Yani sen ileride ailen yaşlandığında ailene paranı vermeyecekmisin?

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Şu 1.8 EULA Şeysi Çıksın Zaten Crack'de Asla Skin Gözükmeyecek.

Bide Onu Alan Pre Düşünecekmiş Uyanığa bak Hele!Ben 60 TL Ye Premium Alıcam,Salağın Biride Çıkıp Onu Kullanacak?

Ben EULA'yı Bekliyorum.Umarım Aranızda Benim Gibi Düşünenler Vardır.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim nazik dille anlatmaya çalışacağım olayı:
Biz oyuna para verip alıyoruz.Sonra oyunu oynuyoruz.Ama server olarak yabancı premium server'ları tercih ediyoruz.Sonra crackli bir arkadaşımız "Kanka gel ŞuCraft'ta oynayalım diyiyor.Sonra server'a giriyoruz bir bakmışız server'a bizim adımızla biri girmiş!Empati kur...Öyle bir şey olsa nasıl hissederdin?

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim nazik dille anlatmaya çalışacağım olayı:
Biz oyuna para verip alıyoruz.Sonra oyunu oynuyoruz.Ama server olarak yabancı premium server'ları tercih ediyoruz.Sonra crackli bir arkadaşımız "Kanka gel ŞuCraft'ta oynayalım diyiyor.Sonra server'a giriyoruz bir bakmışız server'a bizim adımızla biri girmiş!Empati kur...Öyle bir şey olsa nasıl hissederdin?
Çocuğun Umrundamı? "Onu Alan Pre Düşünsün" Diyen Bir Çocuk tan Ne Beklersin? Bknz Çocuk'un Altını Çizdim.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlatamıyorum. Baba parası diyo hala. Ben de satın almadım, fakat mcskinsearch kullanmıyorum. Azcık beynimi kullandım, kendime yeni nick yarattım.Ve premium alacağım da. Sadece sunucuya hesap sahibinin girememesi değil ki sorun, senin yaptığın tüm davranışlar onun adına değerlendiriliyor.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
La en azından gün de 2 lira dahi alıyorsundur . 1 lirasını harca 2 aya biriktirirsin 5 tlyi ininal karta harcarsın 55 tlyi yüklersin kartına al oyunun oyna mis gibi . Bende ailemden izin alabilirsem ininal alacağım.