Skin Nicki

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ByMN pokemonn'un söylediğini savunman yanlış . Arkadaşa diyorsun ki bir süre sonra alır falan . Adam bir süre sonra alıcak olsa steve ile dolaşırdı :( . Ona MCSKİNSEARCH'ın nasıl işlediğini anlatmalarına rağmen cevabı : Onu premiumlar düşünsün . Gerçi diğer tarafın hakaret etmesi de doğru bir hareket değil ama ...
.___________________________________________________. yapmasam olmazdı .____. ._.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca adamın parası var durumu yok diye bir şey söz konusu değil :( Diyor ki " Paramı biriktirebilirim ama , premiuma vermem . "

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ayrıca adamın parası var durumu yok diye bir şey söz konusu değil :( Diyor ki " Paramı biriktirebilirim ama , premiuma vermem . "
Konu Fakirlik Zenginlik Konusu Değil.Arkadaş pardon ya Çocuk! Kendisi Para vermek istemediğini söyledi.Onu Premiumlar düşünecekmiş.Tabi canım zaten biz sizler için alıyoruz premiumları.Tamam alın girin o çok değerli Lapisinizi kazarsınız!

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya abi neden etiketlemiyorsunuz yaaaa allah allaahaa kaçırdım kavgayı ne güzel stres atardım.
Konu sahibi kafasız arkadaşım.
Prelerin skinlerini ve adlarını kullanmaya HAKKIN YOK !
Eğer kullanacak olursan senin için kötü olur.
Paran varsa Premium almak Zorundasın.
Yoksa o biriktirdiğin parayı Premium a vermediğine pişman olur ameliyat paran olur senin için.

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya abi neden etiketlemiyorsunuz yaaaa allah allaahaa kaçırdım kavgayı ne güzel stres atardım.
Konu sahibi kafasız arkadaşım.
Prelerin skinlerini ve adlarını kullanmaya HAKKIN YOK !
Eğer kullanacak olursan senin için kötü olur.
Paran varsa Premium almak Zorundasın.
Yoksa o biriktirdiğin parayı Premium a vermediğine pişman olur ameliyat paran olur senin için.
Sen gitmemiş miydin ?

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bazı kişiler ve baskı üzerine gitmedim ama online sürem çok kısıtlı.
Yani KAVGALAR DEVAM EDİYOR :(
Büyük ihtimal ile çocuk çıkıp yine "Aferim oğluma sorguyada çekermiş" diyecek.Neyse Ben Onu TS3,Skype,Facebook gibi sesli konuşma Yerlerine Davet Ettim Hala Ses Soluk Yok.[DOUBLEPOST=1421677984,1421258359][/DOUBLEPOST]Açıklık Kavuşturayım.
Arkadaş Cumartesi Günü Foruma Girmiş,Ben ise Çağırdığım mesajı ondan daha eski yazmıştım.Yani Mesajı Görmüş ve Gelmemiş.Tahmin etmiştim 16 yaşında Olmadığını.Neyse Arkadaş pardon Çocuk Yeterince lafın altında kalmış konu kitlenebilir