eLvvNt
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Skript'e ilk başladığım gün loop dışında herşeyi öğrendim (loop'u hala bilmiyorum - oğretirsen sevinirimO Skript'e başladığım gün yazdığım Skript?
Skript'e ilk başladığım gün loop dışında herşeyi öğrendim (loop'u hala bilmiyorum - oğretirsen sevinirimO Skript'e başladığım gün yazdığım Skript?
Yok sadece yardım ediyorsun. Rica etsem güncelleme sistemi için bir örnek verebilir misin?Skript'e ilk başladığım gün loop dışında herşeyi öğrendim (loop'u hala bilmiyorum - oğretirsen sevinirim) arg kullanımı yapabilirdin (guncellemelerinde) her neyse boşuna tartışma çıkaracam galiba sustum ben
Telefondan mı ? Hmm telefondan yazmam imkansız gibi duruyor galiba bunu yarın sabah yazacağımYok sadece yardım ediyorsun. Rica etsem güncelleme sistemi için bir örnek verebilir misin?
Benim iyi bir telefonum olsaydı telefonum full geliştirici uygulamaları dolu olurdu. 7/24 kodlardım. Ama maalesef Turkcell T10 varTelefondan mı ? Hmm telefondan yazmam imkansız gibi duruyor galiba bunu yarın sabah yazacağım
Benim telefon Windows PhoneBenim iyi bir telefonum olsaydı telefonum full geliştirici uygulamaları dolu olurdu. 7/24 kodlardım. Ama maalesef Turkcell T10 var![]()
Benim telefon Windows Phone![]()
Samsung sevmem (pahalı) Apple'da sevmem (o da pahalı)Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hava mı atıyorsun?Benim telefon Windows Phone![]()
L 620 ile mi hava atıcamHava mı atıyorsun?
Sapşik s.s.s.s..s.s.s.s.s.sss.s..s.sL 620 ile mi hava atıcam![]()
Şimdi başlayalım güncellemeyeYok sadece yardım ediyorsun. Rica etsem güncelleme sistemi için bir örnek verebilir misin?
#Skript'e koyacağın bölüm :
options:
surum: (sayi)
#Şimdi yeni bir skript oluşturuyoruz - Oluşturduğumuz Skript bizim güncelleyicimiz. - Bir Skript kendini otomatik olarak güncelleyemez ! :
every 2 hours:
set {sonsurum} to result of connect to "Bir text dosyası olmalı sonucu direk sayı yazılacak (sürüm sayısı)"
set {mevcutsurum} to value "surum" get of "plugins/Skript/scripts/[skriptadi].sk" #Skript'imiz üzerinden direk olarak sürüm'ü alıyoruz.
wait 20 ticks #1 saniye bekliyoruz.
if {sonsurum} is greater than "{mevcutsurum}": #Sonsürüm büyük'mü değilmi ona bakıyoruz.
send "Yeni bir surum mevcut!" to console
execute console command "sk disable [skriptadi].sk" #Skript'i devreden çıkarıyoruz. - Eğer olmazsa dosyayı silemeyebiliriz.
delete file "plugins/Skript/scripts/[skriptadi].sk" #WildSkript kodudur.
create file "plugins/Skript/scripts/[skriptadi].sk" #WildSkript kodudur.
download from "site" to file "plugins/Skript/scripts/[skriptadi].sk" #WildSkript kodudur.
execute console command "sk enable [skriptadi].sk" #Skript'i tekrar devreye sokuyoruz. -Eğer olmazsa güncelleme sonucu reload atmak gerekir.
send "Guncelleme tamamlandi!" to console
else:
send "Son surumu kullaniyorsunuz!" to console #Son sürüm der geçer.
Güzelmiş. Bu yalnız başına bir Skript değil mi? Bir de millet plugin yüklemekle uğraşmasın diye böyle bırakmayı düşünüyorum.Şimdi başlayalım güncellemeye
Öncelikle şunu belirteyim Skript plugini ile direk dosya indiremiyoruz. Bunun için "WildSkript" adında yan araca ihtiyacımız var (Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.) (Son güncellenme tarihi 13 Temmuz bu mesajı yazdığım sırada sadece 1.7.2 sürümü vardı - bellimi olur belki az sonra 1.7.9'u çıkar)
Skript'in yan eklentisi kendisi ve ekibinden biri Skript'te de var (ben öyle gördüm benzetmiş olabilirim)
WildSkript'i yukarıdan indirdikten sonra yazmaya başlayalım :
Kod:#Skript'e koyacağın bölüm : options: surum: (sayi) #Şimdi yeni bir skript oluşturuyoruz - Oluşturduğumuz Skript bizim güncelleyicimiz. - Bir Skript kendini otomatik olarak güncelleyemez ! : every 2 hours: set {sonsurum} to result of connect to "Bir text dosyası olmalı sonucu direk sayı yazılacak (sürüm sayısı)" set {mevcutsurum} to value "surum" get of "plugins/Skript/scripts/[skriptadi].sk" #Skript'imiz üzerinden direk olarak sürüm'ü alıyoruz. wait 20 ticks #1 saniye bekliyoruz. if {sonsurum} is greater than "{mevcutsurum}": #Sonsürüm büyük'mü değilmi ona bakıyoruz. send "Yeni bir surum mevcut!" to console execute console command "sk disable [skriptadi].sk" #Skript'i devreden çıkarıyoruz. - Eğer olmazsa dosyayı silemeyebiliriz. delete file "plugins/Skript/scripts/[skriptadi].sk" #WildSkript kodudur. create file "plugins/Skript/scripts/[skriptadi].sk" #WildSkript kodudur. download from "site" to file "plugins/Skript/scripts/[skriptadi].sk" #WildSkript kodudur. execute console command "sk enable [skriptadi].sk" #Skript'i tekrar devreye sokuyoruz. -Eğer olmazsa güncelleme sonucu reload atmak gerekir. send "Guncelleme tamamlandi!" to console else: send "Son surumu kullaniyorsunuz!" to console #Son sürüm der geçer.
NOT : Yüklediğimiz "WildSkript" eğer sunucuda yoksa Skript hiç çalışmayabilir ve ya indirme işlemleri gerçekleşmeyebilir !
NOT : WildSkript olmadan dosya indiremiyoruz ve dosya oluşturamıyoruz. Ancak yinede mesaj gönderebiliriz (Senin Skript'in mesaj gönderiyor zaten)
Yazdığım kod bir skript ancak WildSkript bir eklentiGüzelmiş. Bu yalnız başına bir Skript değil mi? Bir de millet plugin yüklemekle uğraşmasın diye böyle bırakmayı düşünüyorum.