[Skript İsteği] Kendi Kendine Çalışan Kızıltaş Lambalaları (Self-Powered Redstone Lamps)

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında hiç kızıltaş sistemine ihtiyacın yok. Kendi kendine çalışmadan kastın nedir? Evin içinde biri varsa çalışsın tarzıysa zaten kolay.
Evin içinde dur ve lokasyonu bir değişkene kaydet, sonra o lokasyonun evin çevresi kadar bölgeyi (misal 10 radius) loopla ve looplanan bölgedeki oyuncuları da loopla. Eğer bir oyuncu varsa ışığı yakarsın yoksa kapatırsın. 3 saniyede bir looplarsın böyle hep.

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ersimcan altına Kızıltas mesalesi koy
Hiç yazmamışsın sayıyorum

Aslında hiç kızıltaş sistemine ihtiyacın yok. Kendi kendine çalışmadan kastın nedir? Evin içinde biri varsa çalışsın tarzıysa zaten kolay.
Evin içinde dur ve lokasyonu bir değişkene kaydet, sonra o lokasyonun evin çevresi kadar bölgeyi (misal 10 radius) loopla ve looplanan bölgedeki oyuncuları da loopla. Eğer bir oyuncu varsa ışığı yakarsın yoksa kapatırsın. 3 saniyede bir looplarsın böyle hep.
O tarz demedim. Altında kızıltaş meşalesi olmayacak ve sürekli yanacak, günün belirli saatlerinde açık kapalı kalmasını daha çok isterdim o da @KadirBerk'in sayesinde oldu.