Skript ve Java Karşılaştırması - Skript mi iyi Java mı?

Bunu okudunuz, sizce hangisini seçmek mantıklı?

• Kullanılan toplam oy
    90

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Java ile 2 hafta falan uğraşsanız bukkit kütüphanesi o kadar zor gelmiyor zaten. 1 haftanızın tamamını verseniz skript ile yapabileceklerinizin çoğunu yapabilirsiniz :(

Avioteto

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuyu güncellemek istiyorum zira son durumlar pek iç açıcı değil.
Biz Googleden Java Dersleri Yazıp Tüm Bölümlerini Orendikten Sonra Minecraftla Alakalı Bişi Yazabilcezmi , Yoksa Minecrafttan Bağımsızsmı Kalacaz.
Minecraftla İlgili BişilerYazamayacak Isem O Derslerden SOnra Ne Orenmeme Gerekir .

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Biz Googleden Java Dersleri Yazıp Tüm Bölümlerini Orendikten Sonra Minecraftla Alakalı Bişi Yazabilcezmi , Yoksa Minecrafttan Bağımsızsmı Kalacaz.
Minecraftla İlgili BişilerYazamayacak Isem O Derslerden SOnra Ne Orenmeme Gerekir .
Bukkit bir modüldür, Bukkit'i bir kitap gibi düşün. Java ise harfler ve kelimelerdir, sen istersen o kelimelerle kendi kitabını yazarsın. İstersen Bukkit'in üzerine ekleme yaparsın. Java öğrendikten sonra yani alfabeyi öğrendikten sonra bir kaç kelime, o kelimelerle de Bukkit'i öğrenip ona eklenti yazarsın. Unutma ki zor olan harf ve kelime öğrenmektir, kitap okumak işin kolay kısmıdır.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java kesinlikle! Skript Java ile yapıldı diye biliyorum. Skript öğrenmek o kadar zor değil. Fakat Java'yı çözmek için en az 9 saat eğitim videosu izlemen gerekiyor ki benim yaptığım 22 saat + kitap. Skript için 4 video + birkaç konu benim için yeterli oldu diyebilirim.