Eğitim verirsem Jakkit Türkiye Eğitim kampına veririm sıkıntı olmazBize gelince sat hemen zaten ! @RanKod
Eğitim verirsem Jakkit Türkiye Eğitim kampına veririm sıkıntı olmazBize gelince sat hemen zaten ! @RanKod
Yalan .s Bu arada o kule şeysini ben yaptım taam mı .sEğitim verirsem Jakkit Türkiye Eğitim kampına veririm sıkıntı olmaz![]()
Doğru sen yaptıydın, yazmıştı hatta Doğukan Skype'dan test yaparkenYalan .s Bu arada o kule şeysini ben yaptım taam mı .s
Vay cakal bana scheduler ogretecehtin de gunlerce doluydun yaBen her zaman boşum![]()
Gel şu an anlatayım boşum, geçen yıllar bende sizin gibi Java'yı öğrenmeye çalıştığımdan hep doluydumVay cakal bana scheduler ogretecehtin de gunlerce doluydun ya
Sana inat Skript isaretledim.
Harcaniyorum sen dedin![]()
Ozel mesajdan anlat ubuntuda skype yok*Gel şu an anlatayım boşum, geçen yıllar bende sizin gibi Java'yı öğrenmeye çalıştığımdan hep doluydum![]()
Ozel mesajdan anlat ubuntuda skype yok*
Mobilden giriyorum skype'a ki onu da su an baskasi kullaniyir*
Beni de alın .sGel şu an anlatayım boşum, geçen yıllar bende sizin gibi Java'yı öğrenmeye çalıştığımdan hep doluydum![]()
Yahu biliyorum var oldugunu. Ama usb stick ile giriyorum pc ye, isletim sistemi yuklenmiyor. Yukledigim her sey usb cikarildigi an siliniyor ilk haline donuyor*Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan linux sürümüne bakabilirsin ^^
Hatta istersen o library'yi kendin bile kodlarsın fakat Skript'in böyle bir seçeneği yok.Javayla bir şey yapmak zor geliyorsa bir sürü library var plugine atıyorsun class dosyasını gerisi kolay
skriptte ise ekstra plugin yüklemek gerek ekstra özellikler için
Yasasin class sistemiHatta istersen o library'yi kendin bile kodlarsın fakat Skript'in böyle bir seçeneği yok.
Gereksiz class sistemi .sYasasin class sistemi![]()