CoffeeBeat
Zindev
- En iyi cevaplar
- 0
Çok sevdiğim sunucumunu Skript'in yediği performans yüzünden kapatmam üzerine Java'ya başladım.
Üzerinden 2 sene geçti Skript muhabbeti açıldığında şöyle bi söylenti çıkıyor.
Skript ile Java arasındaki performans farkı sadece %20;
Sunucumu kapattım kapatalı Java üzerindeyim ve çok büyük bir bilgi yığınına sahip oldum.Fakat bi soru hiç aklımdan çıkmadı 'Acaba gerçekten %20 mi ?'
Java ile Skript'i karşılaştırmak için gerçek programlama dillerinin hızını test etmekte kullanılan bi algoritmayı buldum ve iki algoritmayıda hazırladım;
->Skriptde iyi skript bilen birine yazdırdım.
->Javada kendim yazdım
İki Algoritma:
----
Basit olarak bilgisayarları yoran bi döngü işlemini belirlenen gönderme sayısı kadar art arda çalıştırıyor diyebiliriz.
Tabiiki en hızlı işlemi yapan algoritma ise performans olarak üstün oluyor.
Sonuç:
100.000 Göndermeyide deneyecektim fakat Skript sunucuyu çökerttiği için onun sonucunu atamadım.
Özetlersek Bırakın %20'yi:
Son bir sözde kendim söylemek istiyorum;
Skript sahte rakı gibidir,sunucunuzu kör eder...
Üzerinden 2 sene geçti Skript muhabbeti açıldığında şöyle bi söylenti çıkıyor.
Skript ile Java arasındaki performans farkı sadece %20;
Sunucumu kapattım kapatalı Java üzerindeyim ve çok büyük bir bilgi yığınına sahip oldum.Fakat bi soru hiç aklımdan çıkmadı 'Acaba gerçekten %20 mi ?'
Java ile Skript'i karşılaştırmak için gerçek programlama dillerinin hızını test etmekte kullanılan bi algoritmayı buldum ve iki algoritmayıda hazırladım;
->Skriptde iyi skript bilen birine yazdırdım.
->Javada kendim yazdım
İki Algoritma:
----
Basit olarak bilgisayarları yoran bi döngü işlemini belirlenen gönderme sayısı kadar art arda çalıştırıyor diyebiliriz.
Tabiiki en hızlı işlemi yapan algoritma ise performans olarak üstün oluyor.
Sonuç:
100.000 Göndermeyide deneyecektim fakat Skript sunucuyu çökerttiği için onun sonucunu atamadım.
Özetlersek Bırakın %20'yi:
Son bir sözde kendim söylemek istiyorum;
Skript sahte rakı gibidir,sunucunuzu kör eder...