Yardım Skyblock Sunucusunda Lobiden boşluğa atlayınca spawn'a ışınlamıyor

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bende çalışıyor, bunu tetikleyen bir şey mi kullanıyorsunuz? Öldükten sonra nerede ışınlıyor?
Spawn'a ışınlıyor tamam sorun yok. Ancak ben lobideyken haritanın dışına atlarsam veya boşluğa düşersem karanlıkta kalıyorum spawna atmıyor. ölmüyorum da.Fakat bu ada'da iken olmuyor düşünce direkt spawna gidiyorum anlamadım gitti

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Spawn'a ışınlıyor tamam sorun yok. Ancak ben lobideyken haritanın dışına atlarsam veya boşluğa düşersem karanlıkta kalıyorum spawna atmıyor. ölmüyorum da.Fakat bu ada'da iken olmuyor düşünce direkt spawna gidiyorum anlamadım gitti

Spawn'a /dusunceburadandevam et komutunu kullandınız mı?

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35

Lobi var dediniz, anlamadım.

Spawna /setworldspawn /setspawn /mvsetspawn komutlarını kullanın. Verdiğim skripti silip bu skripti kullanın.

JavaScript:
on respawn:
    teleport player to spawn of "DünyaAdı"

DünyaAdına skyblock dünyasını değil spawnın bulunduğu ve yukardaki komutları kullandığınız dünyanın adını yazınız.

cabbarking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Lobi var dediniz, anlamadım.

Spawna /setworldspawn /setspawn /mvsetspawn komutlarını kullanın. Verdiğim skripti silip bu skripti kullanın.

JavaScript:
on respawn:
    teleport player to spawn of "DünyaAdı"

DünyaAdına skyblock dünyasını değil spawnın bulunduğu ve yukardaki komutları kullandığınız dünyanın adını yazınız.
Ya gerçekten olmuyor. Lobi dediğim spawn yani doğduğumuz dünya. Neden gelip de bir bakmıyorsunuz belki halimizden anlarsınız.. :(

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Skript'de on damage kullanılmış, sen de büyük ihtimal lobi de hasar almayı kapatmışsın, çalışmamasının nedeni bu. Plugin kullanman tavsiyem.