Ha şöyle. Yazdığınızı şöyle algıladım. Bu hata oyuncu adasından düşerse olmuyor sadece lobide oluyor
Bu her haritada olacaktır. Düşüp öldükten sonra spawn olarak belirlediğiniz yere ışınlar.
Ha şöyle. Yazdığınızı şöyle algıladım. Bu hata oyuncu adasından düşerse olmuyor sadece lobide oluyor
Maalesef olmuyor. Gelip sunucuda test edebilirsiniz. Yalan söylemiyorum :/Bu her haritada olacaktır. Düşüp öldükten sonra spawn olarak belirlediğiniz yere ışınlar.
Maalesef olmuyor. Gelip sunucuda test edebilirsiniz. Yalan söylemiyorum :/
Spawn'a ışınlıyor tamam sorun yok. Ancak ben lobideyken haritanın dışına atlarsam veya boşluğa düşersem karanlıkta kalıyorum spawna atmıyor. ölmüyorum da.Fakat bu ada'da iken olmuyor düşünce direkt spawna gidiyorum anlamadım gittiBende çalışıyor, bunu tetikleyen bir şey mi kullanıyorsunuz? Öldükten sonra nerede ışınlıyor?
Spawn'a ışınlıyor tamam sorun yok. Ancak ben lobideyken haritanın dışına atlarsam veya boşluğa düşersem karanlıkta kalıyorum spawna atmıyor. ölmüyorum da.Fakat bu ada'da iken olmuyor düşünce direkt spawna gidiyorum anlamadım gitti
Evet kullandım. Dilerseniz sunucuya gelin kendiniz bakın. Kafam karıştıSpawn'a /dusunceburadandevam et komutunu kullandınız mı?
Evet kullandım. Dilerseniz sunucuya gelin kendiniz bakın. Kafam karıştı![]()
HayırSunucunuz hub mu (bungeecord) ?
on respawn:
teleport player to spawn of "DünyaAdı"
Ya gerçekten olmuyor. Lobi dediğim spawn yani doğduğumuz dünya. Neden gelip de bir bakmıyorsunuz belki halimizden anlarsınız..Lobi var dediniz, anlamadım.
Spawna /setworldspawn /setspawn /mvsetspawn komutlarını kullanın. Verdiğim skripti silip bu skripti kullanın.
JavaScript:on respawn: teleport player to spawn of "DünyaAdı"
DünyaAdına skyblock dünyasını değil spawnın bulunduğu ve yukardaki komutları kullandığınız dünyanın adını yazınız.
Peki önerebileceğiniz plugin var mıdır?Skript'de on damage kullanılmış, sen de büyük ihtimal lobi de hasar almayı kapatmışsın, çalışmamasının nedeni bu. Plugin kullanman tavsiyem.
Peki önerebileceğiniz plugin var mıdır?
/rg flag __global__ invincible denySorun Çözüldü Teşekkürler Konu Kilit .Düştüğünüzde ölmüyorsanız aşağıdaki komutu kullanıp ilk verdiğim skript kodunu kullanın.
/rg flag __global__ invincible deny