Snapshot Snapshot 14w02a/b

HalfBlood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skin customizasyonunu nerde bulamadım
Skin Customization şu işe yarıyor ; artık kafanın dışında olan şeffaf kutu (kapşon filan yapıyorlardı) bütün vücutta var yani diamond armor giyiyor gibi bir skin veya eldiven yapılabilir onları kapatıp açmak için ayar koymuşlar ayrıca direk ayarlarda sol üstte işte :D

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
çok çok çok nadiren bize saldırmayan ve bizi seven moblar olabilir , mesela bir enderman , tam ölücekken bizi olay anından biraz olsun uzaklaştırır ve canımızın dolmasını sağlar , creeper tek kullanımlık ölmesi 5kaçınılmaz olan bir dost , zombi gece bizi korur , iskelet auto aim e sahip zaten , wither yüzde 1 ihtimalle bizim dostumuz olarak spawn olsun , ender dragon ise yüzde 0.5 ihtimalle . ben özellikle bir enderman dostumun olmasını isterim .

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
çok çok çok nadiren bize saldırmayan ve bizi seven moblar olabilir , mesela bir enderman , tam ölücekken bizi olay anından biraz olsun uzaklaştırır ve canımızın dolmasını sağlar , creeper tek kullanımlık ölmesi 5kaçınılmaz olan bir dost , zombi gece bizi korur , iskelet auto aim e sahip zaten , wither yüzde 1 ihtimalle bizim dostumuz olarak spawn olsun , ender dragon ise yüzde 0.5 ihtimalle . ben özellikle bir enderman dostumun olmasını isterim .

Bence minecraft olduğu hali ile oldukça hoş.. bu tür şeylerin gelmesi halinde oyunun kendi benliği ve kimyası bozulabilir ve oynamak keyifsizeşebilir

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunlar yazmak zor olmustur. bir video çekseydin daha iyi olurdu sanrm ama video çekenler var diyorsan baska :D

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Keşke Black enderman ve Dark Enderman olsa.
Black enderman dediğin gibi yardım ederdi. Dark enderman ise normal enderman gibi olsa.Vurunca vursa blok çalsa filan.normal enderman belirtileri.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bloklar tek basina iken berbatlar 3x3 iken mükemmel ama ben sağ taraftakinleri cok begendim :)

Blade III cihazımdan gönderildi

Tekno_Manyak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Keşke Black enderman ve Dark Enderman olsa.
Black enderman dediğin gibi yardım ederdi. Dark enderman ise normal enderman gibi olsa.Vurunca vursa blok çalsa filan.normal enderman belirtileri.
dark ve black arasında pek bi fark yok ha kara ha siyah mc 1 nisan sürümünmde dost wither vardı pink wool üstüne saksı bide ciçek sorna 64 tane sekerle besle dost wither