ErenKanat03
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
bir şey Söyliyim yalnız çoktan 14w03b çıktı ve onda Buildleri kopyalıyon hemde bir komutla 
Skin Customization şu işe yarıyor ; artık kafanın dışında olan şeffaf kutu (kapşon filan yapıyorlardı) bütün vücutta var yani diamond armor giyiyor gibi bir skin veya eldiven yapılabilir onları kapatıp açmak için ayar koymuşlar ayrıca direk ayarlarda sol üstte işteSkin customizasyonunu nerde bulamadım
çok çok çok nadiren bize saldırmayan ve bizi seven moblar olabilir , mesela bir enderman , tam ölücekken bizi olay anından biraz olsun uzaklaştırır ve canımızın dolmasını sağlar , creeper tek kullanımlık ölmesi 5kaçınılmaz olan bir dost , zombi gece bizi korur , iskelet auto aim e sahip zaten , wither yüzde 1 ihtimalle bizim dostumuz olarak spawn olsun , ender dragon ise yüzde 0.5 ihtimalle . ben özellikle bir enderman dostumun olmasını isterim .
Bence minecraft olduğu hali ile oldukça hoş.. bu tür şeylerin gelmesi halinde oyunun kendi benliği ve kimyası bozulabilir ve oynamak keyifsizeşebilir
bunun olucağının kanıtı ?
çok çok çok nadiren bize saldırmayan ve bizi seven moblar olabilir , mesela bir enderman , tam ölücekken bizi olay anından biraz olsun uzaklaştırır ve canımızın dolmasını sağlar , creeper tek kullanımlık ölmesi 5kaçınılmaz olan bir dost , zombi gece bizi korur , iskelet auto aim e sahip zaten , wither yüzde 1 ihtimalle bizim dostumuz olarak spawn olsun , ender dragon ise yüzde 0.5 ihtimalle . ben özellikle bir enderman dostumun olmasını isterim .
Bence de daha hiç 14w03c survival açmadım ancak sağdaki daha iyi topraksı görünümünden uzaklaştırıp bir blok yapıyorBloklar tek basina iken berbatlar 3x3 iken mükemmel ama ben sağ taraftakinleri cok begendim
Blade III cihazımdan gönderildi
dark ve black arasında pek bi fark yok ha kara ha siyah mc 1 nisan sürümünmde dost wither vardı pink wool üstüne saksı bide ciçek sorna 64 tane sekerle besle dost witherKeşke Black enderman ve Dark Enderman olsa.
Black enderman dediğin gibi yardım ederdi. Dark enderman ise normal enderman gibi olsa.Vurunca vursa blok çalsa filan.normal enderman belirtileri.
dark ve black arasında pek bi fark yok ha kara ha siyah mc 1 nisan sürümünmde dost wither vardı pink wool üstüne saksı bide ciçek sorna 64 tane sekerle besle dost wither