yani kusura bakmada gidip 8 çekirdek 4.0 ghz bir amd buldozer alıp dünyanın tasarrufunu yaparsın.. paranı rami 8 gb yapmak için ve daha iyi ekran kartı alabilmek için harcayabilirsin.
amd ürünlerini ayrı bir seviyorum.. çok hesaplılar ve mükemmel donanım bilgim olmasada takıldığım cafe sahibiyle yıllarım geçti.. oyun için kaç defa pc topladık.. 8 x amd ve kaliteli amd ekran kartı 8 gb ram ile crysis 3 - bf 4 gibi oyunları rahat rahat oynarsın .. normal veya yüksek ayarda..
crysis sevmiyorum dedin madem..şunu diyeyim.. şunları alırsan hemen hemen çoğu oyunu normal yada yüksek ayarda oynayabilirsin..
quad-core ile zevkle kıyaslarım.. quad core u 400 lira gibi bir meblaya kesinlikle alamazsın.. bu işlemciyi alıp yanına güzel bir ekran kartıda alırsın..
youtube testlerini ve vps yorumlarına bakabilirsin.. 245 tl etti buda . 600-700 demiştin.. babanı kandırırsan...
269 tl de ram e gider istediğin meblaya güzel bir bilgisayarın olmuş olur..
bilgisayarr mühendisliği 2. sınıf okuyorum (kaldım bir sene)
donanım değil yazılım okusamda oyun oynamayı çok seviyorum..Cafeye böyle 5 tane pc yi vatandan topladık.. Dota 2 Full ayar-crysis 3 yüksek ayar - bf 4 yüksek ayar kasmadan çalıştırıyordu..
yinede benden bilgili arkadaşların bir bildiği olsada bilgiden önemlisi ben bu donanımları test ettim..
harddisc-anakart-güç kaynağın vardır inşallah..
eğer ana kartında hazırda ramin varsa ve sadece 2 dim (2 soket ) varsa tek bir 8 gb ekran kartı alırsan ekstra ram kazanirsin.ramin yoksa 2 x 4 alabilirsin..
biraz daha para ayırıp ssd al diyeceğim ama pahalı gelir sanırsam..[DOUBLEPOST=1416309133,1416308699][/DOUBLEPOST]dipnot:laptop düşünürsenizde
lenovo ideapad var aslında bende.. bunu almadan önce daha düşük bütçe ayırmıştım.. sonra alacaksam 5 sene götürecek bir şey alayım dedim 3000 tl bayılıp bir canavar aldım .(piyasada yüksek ayarda oynayamayağım oyun nadirdir )
vatanda %25 indirimleri kovalarsan 1400 lira gibi bir meblaya kadar düştüğü oluyordu.. dolar da düşüşte.. belki şansına fiyatı baya bir oynayabilirr.. laptop düşünürsen .. bu makina hakkındaki yorumlar olumlu..