Şöyle Bir Donanım Nasıl ?

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Core 2 Quad piyasadaki en iyi işlemci diyebilirim. O.C ile 4.2 Ghz'de çalışan ve 12mb cache olan bir işlemciyi bu fiyata elde etmek zor. Ram ciddi derecede düşük buna ek olarak ekran kartın yeni nesil oyunları çalıştırmayacak. Ek olarak @Alps 'inde dediği gibi "Core 2 Quad'a çöp diyen adam cahil ve bir cacık bilmiyor."
Sağol desteklediğin için. :) Ekran kartından emin değilim. 9600GT'mi alsam ? Ram Sorun değil. 3GB yaparız olur biter :)[DOUBLEPOST=1416306785,1416306635][/DOUBLEPOST]
Crysis 3 açmaz pls :/
Crysis 3 Oynayan biri olaydımda başka alaydım ki crysis gibi oyunlar ilgimi çekmiyor.[DOUBLEPOST=1416306872][/DOUBLEPOST]
Core 2 Quad piyasadaki en iyi işlemci diyebilirim. O.C ile 4.2 Ghz'de çalışan ve 12mb cache olan bir işlemciyi bu fiyata elde etmek zor. Ram ciddi derecede düşük buna ek olarak ekran kartın yeni nesil oyunları çalıştırmayacak. Ek olarak @Alps 'inde dediği gibi "Core 2 Quad'a çöp diyen adam cahil ve bir cacık bilmiyor."
4.2 GHZ 400 TL Patlar derim. En fazla 850-900 yaparım. en az 600-700TL Babam vermiyo ki para ulen. Bu dönem sonu alıcam. Tanıdığım bir bilgisayar mühendisi var. Quad-Core'i o tavsiye etti. Ekran kartını da. Ama belki 9600GT yaparım.[DOUBLEPOST=1416306979][/DOUBLEPOST]Düşündüğüm gibi. Quad-Core'ye çöp diyen cahilmiş. 1. Sayfada ne laf attım be. hee işlemci çöp. Demiş ki biri : i7 Al İçimden dedim bu bi *** bilmiyor walla :D Quad-Core VS i7 Winner Elbette Quad-Core'dir.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani kusura bakmada gidip 8 çekirdek 4.0 ghz bir amd buldozer alıp dünyanın tasarrufunu yaparsın.. paranı rami 8 gb yapmak için ve daha iyi ekran kartı alabilmek için harcayabilirsin.
amd ürünlerini ayrı bir seviyorum.. çok hesaplılar ve mükemmel donanım bilgim olmasada takıldığım cafe sahibiyle yıllarım geçti.. oyun için kaç defa pc topladık.. 8 x amd ve kaliteli amd ekran kartı 8 gb ram ile crysis 3 - bf 4 gibi oyunları rahat rahat oynarsın .. normal veya yüksek ayarda..
crysis sevmiyorum dedin madem..şunu diyeyim.. şunları alırsan hemen hemen çoğu oyunu normal yada yüksek ayarda oynayabilirsin..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

quad-core ile zevkle kıyaslarım.. quad core u 400 lira gibi bir meblaya kesinlikle alamazsın.. bu işlemciyi alıp yanına güzel bir ekran kartıda alırsın..

youtube testlerini ve vps yorumlarına bakabilirsin.. 245 tl etti buda . 600-700 demiştin.. babanı kandırırsan...

269 tl de ram e gider istediğin meblaya güzel bir bilgisayarın olmuş olur..

bilgisayarr mühendisliği 2. sınıf okuyorum (kaldım bir sene)
donanım değil yazılım okusamda oyun oynamayı çok seviyorum..Cafeye böyle 5 tane pc yi vatandan topladık.. Dota 2 Full ayar-crysis 3 yüksek ayar - bf 4 yüksek ayar kasmadan çalıştırıyordu..
yinede benden bilgili arkadaşların bir bildiği olsada bilgiden önemlisi ben bu donanımları test ettim..
harddisc-anakart-güç kaynağın vardır inşallah..
eğer ana kartında hazırda ramin varsa ve sadece 2 dim (2 soket ) varsa tek bir 8 gb ekran kartı alırsan ekstra ram kazanirsin.ramin yoksa 2 x 4 alabilirsin..
biraz daha para ayırıp ssd al diyeceğim ama pahalı gelir sanırsam..[DOUBLEPOST=1416309133,1416308699][/DOUBLEPOST]dipnot:laptop düşünürsenizde

lenovo ideapad var aslında bende.. bunu almadan önce daha düşük bütçe ayırmıştım.. sonra alacaksam 5 sene götürecek bir şey alayım dedim 3000 tl bayılıp bir canavar aldım .(piyasada yüksek ayarda oynayamayağım oyun nadirdir )
vatanda %25 indirimleri kovalarsan 1400 lira gibi bir meblaya kadar düştüğü oluyordu.. dolar da düşüşte.. belki şansına fiyatı baya bir oynayabilirr.. laptop düşünürsen .. bu makina hakkındaki yorumlar olumlu..

O kadar emek vermişin yazmaya okudum üşenmedim. Bakacağım.

TRHercules

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Buna kötü diyosanız benimki:

Ekran Kartı: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family 350MB
İşlemci:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU 1.40GHz
Ram: 1GB

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hocam etmeyin.
Kime neye göre iyi. :D
Adamlar E5-2658v3 x2 fantezisi bile yapıyor. :D
Bu arada i7'den iyi demiş arkadaş abartmayalim stok hallerde 4790K öldürür bunu. :)
AMD öneren olmuş doğrudur sıfır alınacaksa Bulldozer serisi CPU'lar F/P'dir.
G3258 öneren olmuş oda güzeldir soketten dolayı upgrade yapılabilinir.
Yakın zamanda bir tanıdığın sistemi C2D'den C2Q'a geçirdim birde 7850 gömdüm.
Mutlu şu an fakat C2Q'ye 500 lira isteyen adamlar var...
Bu işlemcilerin dengi 4790K değildir. OC ile 2500K gibi bir verim verebilir.
Iş görür upgrade ve ikinci el alımında mantıklıdır.
Performansıda iyidir az OC ile GTX 760 türevi kartlara eşlik eder.
Fakat yazdıklarım yine boş.
Burdaki donanım "dehası" arkadaşların donanım kültürü 2012'den beri DH ve Teknopat.
Bunun dışında pek bir bilgileri ne yazikki yok.
Yani hepsi PC Toplamanın donanım bilgisi olduğunu sanıp parça öneriyor. :(

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
1.Cidden Sistem Hafif Çöp
2.Çoğu İnsan Toplama Önerir Ama Ben Önermem. herhangi bir Hata Veya Uyumsuzluka Çok Hoş Olmuyor Baya Bi Çıkarman Gerek Bütçeden.Tabi Garantili Bir Laptop-Masaüstü Alırsan Sorunlarda Yardımcı Olucak Bir Desek Hattın+Bozulmaya Karşı Güvencen Olur Ama Fiyat Artar Performans Biraz Düşer
3.Topluyacaksan Ekran Kartını Nvadia Öneritim AMD'de İyidir Ama Nvadia Konsolları Kolay Ve Servisleri İlgileniyor

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler, beyler...
Yapmayın etmeyin burada kaç kişi SLI/CF yapacak ki?
Ayrıca ; "Dogru ama SLI Tavsiye etmiyorum. 2 katı performans artışı söz konusu olamaz." cümlesi az bir fark ile kurtarıyor.
Sene oldu 2015 Scaling oranları neredeyse %95'de.
Bazı oyunlarda ciddi ciddi iki kat performans alıyorsunuz SLI/CF sistemlerde.
Bu yüzden tartışmaya mana yok.
O kadar PSU lazım değil 850W bir PSU ile SLI yaparsınız.
1050 Watt PSU ile 3x çözümlere bakarsınız.