S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Bu kadar kopya çekme ile ilgili araştırma yaptığınız kadar dersinize çalışsaydınız 1. olurdunuz.
Usengeclik Basa Bela...Bu kadar kopya çekme ile ilgili araştırma yaptığınız kadar dersinize çalışsaydınız 1. olurdunuz.
Olmami..Eh hala kopya çeken var mı![]()
Ama o saçma dediğin eğitim sistemi ileride mesleğine yardımcı olacak.Saçma bi eğitim sistemi için ders çalışmak :I
İlerde doktor olacak adama matematik, geometri eğitimi veriliyor. İngiliççe eğitimi veriliyor. Coğrafya eğitimi veriliyor. Doktor coğrafyayı napsın ? İngilizceyi anladım ortak dil de doktor olmak için coğrafyayı öğrenmek çok mu mantıklı ? Ben buna karşıyımAma o saçma dediğin eğitim sistemi ileride mesleğine yardımcı olacak.
Sanki iş bulacağız da meslek diyorsun ya.Ama o saçma dediğin eğitim sistemi ileride mesleğine yardımcı olacak.
Aynen bir de okadar okuyup iş bulamamak ta varSanki iş bulacağız da meslek diyorsun ya.
Benim için hava hoş yurt dışında akrabalar var oraya yerleşir iş bulur çalışıp ev alır hayatımı yaşarım.Aynen bir de okadar okuyup iş bulamamak ta var![]()
Yurt dışı dediysem sınırdan çıkıp geri gelcem yha .s .sİnanırmısın bende yurt dışına gitmek için friend arıyordum ):