MrSahin_
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Önyargıdan bahsediyorsun daha yaşımın kaç oldugunu bilmeden bana ufaklık diyorsun?ön yargı kötüdür ufaklık, ailen öğretmediyse aklında bulunsun![]()
İlKONCE Ailen sana düzgün konuşmayı öğretsin kücükADAM !!!
Önyargıdan bahsediyorsun daha yaşımın kaç oldugunu bilmeden bana ufaklık diyorsun?ön yargı kötüdür ufaklık, ailen öğretmediyse aklında bulunsun![]()
Yaşını başka kişilerden saklamandan anlaşılıyor merak etmeÖnyargıdan bahsediyorsun daha yaşımın kaç oldugunu bilmeden bana ufaklık diyorsun?
AFEDERSIN DE YAŞIMI SORAN OLDUMU KI ??Yaşını başka kişilerden saklamandan anlaşılıyor merak etme
ömerle ilk taniştigimiz sunucuDandrak craft adında bir faction, sunucuyu açtığmda daha minecraft a başlayalı 1 ay olmuştu. Sunucu bilgim vardı ama plugin bilgim 0 dı, wg atmasını bilmiyordum![]()
@VitesMahmut Ben de senin adını ilk defa son oyuncunun eski spawnında görmüştümömerle ilk taniştigimiz sunucu![]()
Önyargıdan bahsediyorsun daha yaşımın kaç oldugunu bilmeden bana ufaklık diyorsun?
Yaşın kaç ?AFEDERSIN DE YAŞIMI SORAN OLDUMU KI ??
KÜCÜK BÜYÜK HERKESİN BU TÜR FORUM SİTELERİNDE ADABLI KONUŞMASI GEREKİR
ONE OYLE UFAKLIK FALAN KIMI KÜCÜMSÜYORSUN KİMİ AŞAĞILIYORSUN SEN
Önyargıdan bahsediyorsun daha yaşımın kaç oldugunu bilmeden bana ufaklık diyorsun?
İlKONCE Ailen sana düzgün konuşmayı öğretsin kücükADAM !!![/QUOTE
O_o
candy craft bizden sonra acildi diye biliyorum benİlk minecraft Yıllarımda sizin sunucuda takılmıstım CandyMc Vardı sizden sonra sonoyuncu oldu ama üst sürümlere geçti die yükleyemedim ve 2013de sonoyuncuyla tanıştım gayet bir başarılı bir sunucu pluginler sağlam yaş olarak çocukta deilsiniz lag çok nadir girer ama genede süper sunucu ^^
Tamam. Kesin şunu! Burada tartışmayın!
17Yaşın kaç ?
Diğelim asistanım.Mikrofon zorunlulukları varmı yoksa yazabilirler mi?Tabi tsnin asıl görevi konuşmak diye cevap verebilirsiniz.Bu türden Rush var ve şu an en çok oynanan oyunumuz sanırım Rush. Klasik değil de, yeni soluklu takım oyunları getirebiliriz ileride.[DOUBLEPOST=1408112326,1408112271][/DOUBLEPOST]
Oyun içerisinde bir zorunlulukları yok, ama yetkileri var. Gönüllü olarak oyunculara yardımcı olabilirler. Bunun dışında istedikleri oyunu oynamakta serbesttirler.
Asistanların asıl görevi TeamSpeak3 sunucusunun destek bölümünde oyunculara destek olmaktır.
Tabi ki mikrofon zorunlulukları varDiğelim asistanım.Mikrofon zorunlulukları varmı yoksa yazabilirler mi?Tabi tsnin asıl görevi konuşmak diye cevap verebilirsiniz.
Resimleri @KaaNUmaY çekti, bunu o cevaplayabilir.Shader Adı Nedir?
Afedersin de yaşımı soran oldumu ki?AFEDERSIN DE YAŞIMI SORAN OLDUMU KI ??
KÜCÜK BÜYÜK HERKESİN BU TÜR FORUM SİTELERİNDE ADABLI KONUŞMASI GEREKİR
ONE OYLE UFAKLIK FALAN KIMI KÜCÜMSÜYORSUN KİMİ AŞAĞILIYORSUN SEN