abenzu(yeni)
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Eğer internette daha dikkatli olursan ve crack türü şeyler kullanmazsan bu sorunlar çok fazla azalacaktır. Olmadan önce olmamasını sağlamak, olmasından sonra düzeltmekten kolaydır.
Dediğim gibi bu virüs reklamlardan bile bulaşabiliyor. eğer bir ad.block programı kullanıp, kullanmak istediğin program, oyun, eklentileri araştırdıktan sonra indirip kullanırsan bulaşma riskini en aza indirirsin. Bana 2 yıldır yüklenmedi. Kullanacağın programın ne olduğunu araştırmak çok önemli ayrıca ara sıra görev yöneticisini açıp arkaplanda hangi programlar açık olduğuna bakmalı, şüpheli gördüğün programı araştırıp ondan nasıl kurtulabileceğini araştırmalısın. Söylediğim gibi şu an da -benim bildiğim- tek çare format.Ne Denersem Olmuyor Çareyi Galiba Yandexte Bulucam Ben ADwCleaner fln yükledim olmuyorda olmuyor denetim masama girdim benim istemedeğim dışında bir Şey Yok Ve Format Atsam Ne Olacakki Bu Lanet Olasıca Virüs mıdır Nedir Çok Rahat Bulaşmıyormu Sonuçta Yine Bulaşacak Bizim Bunu Köklü Yoldan Kaldırmamıza gerek var Kimde Görsem Aynı Sorun Var Kimsede Köklü Yoldan Çözemiyor Girdiğim Zaten Google de 3 site var bi youtube bi forum birde Bukkit Bunlarda Gün İçerisinde Çok Fazla Kişinin Sitelerdir Ne Bulaşacak Sonuçta
Neyse Yandex Kullanırım Chrome ın Alt Yapısı Bu Kadar Kötüyse Ne diyem Böyle Tarayıcıları Direk EngelliyeceklerDediğim gibi bu virüs reklamlardan bile bulaşabiliyor. eğer bir ******* programı kullanıp, kullanmak istediğin program, oyun, eklentileri araştırdıktan sonra indirip kullanırsan bulaşma riskini en aza indirirsin. Bana 2 yıldır yüklenmedi. Kullanacağın programın ne olduğunu araştırmak çok önemli ayrıca ara sıra görev yöneticisini açıp arkaplanda hangi programlar açık olduğuna bakmalı, şüpheli gördüğün programı araştırıp ondan nasıl kurtulabileceğini araştırmalısın. Söylediğim gibi şu an da -benim bildiğim- tek çare format.
Combofix'in güvenliği olmadığını bir sitede duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemem ancak yorumların çoğu Combofix'e güvenmediğini, virüs silmediğini ve güvenilir olmadığını söylüyorlardı.ComboFix ...
Hayır, ComboFix işe yarıyor.Combofix'in güvenliği olmadığını bir sitede duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemem ancak yorumların çoğu Combofix'e güvenmediğini, virüs silmediğini ve güvenilir olmadığını söylüyorlardı.
ComboFix tamamen güvenlidir , onları söyleyenlerin söyleme sebepleri;Combofix'in güvenliği olmadığını bir sitede duymuştum. Ne kadar doğrudur bilemem ancak yorumların çoğu Combofix'e güvenmediğini, virüs silmediğini ve güvenilir olmadığını söylüyorlardı.