serin göller diyor dikkatini çekersem serin göllerin tadı genellikle tatlı gibidir tuzlu olma ihtimalleri yoktur şahsenGöller saf su mu? Göller tuzludur (sodali da olabilir.) cahal sor bi coğrafya hocana. Tuz gölü saf su mudur diye de sor kimya hocana herkes seni döver artık.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Göller saf su ha? Tuz gölü de saf su yani...Saf suyu siz sanırsam yumuşak su ile karıştırdınız, ikisi çok farlı şeylerdir. Göller, Denizler saf olup sert sudur fakat içtiğimiz su saf ve yumuşak sudur.
Sert sular da saf değil ne yazık ki. Ancak senin saflık ölçütune girer mi onu bilmiyorum ama standartlara uygun değil.Saf suyu siz sanırsam yumuşak su ile karıştırdınız, ikisi çok farlı şeylerdir. Göller, Denizler saf olup sert sudur fakat içtiğimiz su saf ve yumuşak sudur.
Siz bir şu kaynağı inceleyin öyle konuşalım istersiniz konuya uzak kaldınız biraz.Göller saf su ha? Tuz gölü de saf su yani...
Saf su doğal yollarla oluşmuş 2(H2O) bileşiğidir.Sert sular da saf değil ne yazık ki. Ancak senin saflık ölçütune girer mi onu bilmiyorum ama standartlara uygun değil.
Tuz gölü de tatlı zaten.s
serin göller diyor dikkatini çekersem serin göllerin tadı genellikle tatlı gibidir tuzlu olma ihtimalleri yoktur şahsen
Attığım kaynakta var mı bilmiyorum fakat magnezyum tuzunu da biraz inceleyin.Ayrıca suların sert olması tuz ile alakalı değildir suyu sert yapan magnezyum ve kalsiyum atomudur
Tamam anladık #&$ başka bir şey söyleyemiyorsun bi saf su diyorsun bide suni su.Saf su doğal yollarla oluşmuş 2(H2O) bileşiğidir.
Tuz gölü de tatlı zaten.
Anlatabildiysem ne mutlu bana ^^Tamam anladık #&$ başka bir şey söyleyemiyorsun bi saf su diyorsun bide suni su.
İctigimiz sular yer alti kaynaklarindan, bazi daglardan cikiyor, suyu lab. ortaminda uretilemiyor diye biliyorummSaf suyu siz sanırsam yumuşak su ile karıştırdınız, ikisi çok farlı şeylerdir. Göller, Denizler saf olup sert sudur fakat içtiğimiz su saf ve yumuşak sudur.
Magnezyum atomu diyerek genel bir şey söyledim yeterli olmaz mı?Attığım kaynakta var mı bilmiyorum fakat magnezyum tuzunu da biraz inceleyin.
Suni su yapmak biraz ücretli bir iştir, gidip kimse içelim diye bunu üretmezİctigimiz sular yer alti kaynaklarindan, bazi daglardan cikiyor, suyu lab. ortaminda uretilemiyor diye biliyorumm
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi