Su hakkinda ne biliyorsunuz ?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Suni su yapmak biraz ücretli bir iştir, gidip kimse içelim diye bunu üretmez :D Genelde yer altı kaynaklarından su değilde mineral bakımından zengin olduğu için soda yapılıyor elbet vardır fakat genellikle denizlerden su alınıp gerekli klorlama süzme işlemleri yapılıp evlerimize geliyor.
Denizlerden alınmıyor en fazla artezyen su gelir eve.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Atmosfer bir kere karışımdir cahal safliktan bahsedemezsin.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ben zaten atmosferin %27'si saf oksijen dedim tamamı değil, konuyu farklı yönlere çekmesen daha hoş olurdu alakalı bir şey soracaksın sandım. Neyse belki bilmiyorsun ama karışımlar farklı bileşiklerin (Bu bileşik saf olabilir) birlikte olmasıdır iç içe kenetlenip gezmesi değildir. %27 saf oksijen demem hatalı bir terim olmaz yani.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Resim takla atmis

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hani erikli falan var, suanda ictigim kay su var. Kaynak yeri uludag yaziyor. Dogal cikan su degil mi?

Eğer herhangi bir işlem ile üretilmemiş bir su ise evet doğaldır. Benim görüşümce suni su içilmemelidir en azından günlük tüketim olarak, mineral eklenmediği sürece mineralsiz bir su hani içmek sistemimizin zayıflamasına bile yol açabilir. Magnezyum vücudumuza gerekli elementlerdendir.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hani erikli falan var, suanda ictigim kay su var. Kaynak yeri uludag yaziyor. Dogal cikan su degil mi?

Ambalajlarda yazan her şeyin doğruluğuna inandığımızı varsayarsak sanırım evet.

Ben zaten atmosferin %27'si saf oksijen dedim tamamı değil, konuyu farklı yönlere çekmesen daha hoş olurdu alakalı bir şey soracaksın sandım. Neyse belki bilmiyorsun ama karışımlar farklı bileşiklerin (Bu bileşik saf olabilir) birlikte olmasıdır iç içe kenetlenip gezmesi değildir. %27 saf oksijen demem hatalı bir terim olmaz yani.

Saflığı tartışılır. %100 saflıkta oksijeni %20'lerde bir oranda bulman kolay olmaz. İyonize* olmuş elektronları ve atomaltıları söylemiyorum bile.