survivalde yaptığım 650 metrelik tünel

güzelmi

• evet

Kullanılan: 10 62.5%
  • hayır

Kullanılan: 6 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    16

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyle bir makine olması imkansız !
hadi var diyelim o makineyi nasıl yaptın kardeşim :D sacmalma ya

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnanmıyorum creativeden portal açıp bulduysan inanırım.Siz bunları full survi'den buldum derseniz yemezler.Hiç kimseyi inandıramazsınız.
Saygı duyuyorum inanmayabilirsin ama imkansız değil zaten serverde birlikte oynadıklarım bunu açıkça gördüler

oyle bir makine olması imkansız !
hadi var diyelim o makineyi nasıl yaptın kardeşim :sırıtmak: sacmalma ya

belki bunuda saçmalıyorumdur aynı makine JL2579 un orjinal videosu onlarda survivalde yapmışlar

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Saygı duyuyorum inanmayabilirsin ama imkansız değil zaten serverde birlikte oynadıklarım bunu açıkça gördüler

belki bunuda saçmalıyorumdur aynı makine JL2579 un orjinal videosu onlarda survivalde yapmışlar

Ben bir şey demiyorum inananlardanda hangi akla inanıyor çözememedim?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Yapılması normal :/ survivalde parisi yapıyor adamlar bumu yapılmayacak :D

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya ben yanlış gormuşum ben harıtayı tamamen yarım saatte yaptın sandım nerden gorduysem nıye yapılmasın yahu zamanla tabıkı yapılır :D alemsiniz[DOUBLEPOST=1371550385,1371550324][/DOUBLEPOST]
madem bilmiyosun niye imkansız diyosun

ben makıne yapcak malzemeleri nerden bulduun demek istemiştim[DOUBLEPOST=1371550655][/DOUBLEPOST]Ben Konuyu Yanlış Anlamışım tabii ki Creativede de Yapmış Olabilir Ama Bunu Yapmak İmkansız Deilki Creativede Yapılan her şey Survival dada Yapılabilir Sadece Biri Kısa Sürer Biri Uzun :)

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2aydır aynı survival dünyasını oynayınca :sırıtmak: daha yeni 1300 metre yol bitirdik normal dünyada ama o bu kadar süslü değil o tahta bir şey

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kavga içerikli mesajlar silindi. Kavga edenler özel mesaj yoluyla devam edebilirler. Buradan devam ederseniz uyarı puanı alırsınız ona göre.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence normal yahu çok zorlarsan yapılır :D
Adamlar gönül vermiş ve nether tuğlası zaten 1.5'te nether rackleri eriterek elde edilebiliyor.Bu bile bir avantaj.