Tekxit 3:Ezteria [1.12.2] - artık kapalı

Hexxit veya Tekkit Oynadınız mı?

• Evet

Kullanılan: 54 67.5%
  • Hayır

Kullanılan: 16 20.0%
  • Magenji oynayacağım!

Kullanılan: 16 20.0%
  • Tekxit oynadım

Kullanılan: 8 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    80

Kenijey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese tekrar merhaba, oyuna sonunda kurbağalar geldi :D Yani duyduğunuz kurbağa sesleri artık gerçeğe dönüşecek :D

Kenijey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet crackli olacak offline modda, bugün açmayı planlıyorum şu an testleri yapıyorum, başarılı olursa açarım. (yani en az 1.5 saat, en fazla 5 saat bekleyin)
ha tabi spawn yapma süresini hesaba katmadım. :) gerçi o da 20 dk alır

Kenijey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
boşuna indirme birazdan güncelleme gelecek 1.8.1, ondan sonra açacağım serverı

@Drowhake birazdan 1.8.1 güncellemesi geldiğinde indir, server birkaç saate açılacak. Uzun bekleyişi biraz erken tarihe çektik :)

Kenijey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an bir mod üzerinde uğraşıyorum, servera girdiğinizde haritanın rastgele bir yerinde yer altında size ait küçük bir mekanda spawn olacaksınız. Testler güzel geçerse bu şekilde açacağım serverı, olmadı spawn yapacağım yine.

Update geldi, modpack şu an indirilebilir. Server da geliyor.

Kenijey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 saat içinde açılmış olacak :)

Sunucumuz açıldı girebilirsiniz :)

Arkadaşlar kötü haber, serverı yeniden açamadık Sponge yüzünden. Yine crash veriyor. Yani sorun şu ki offline modda açamıyoruz serverı yani crackliler giremeyecek. Ama sponge sorunu yakında çözülebilir, o yüzden server açılış tarihini yeniden belirttiğim tarihe (10 haziran) erteliyorum. O zamana kadar sponge sorunu çözülürse crackli açacağım, çözülemezse premiumlu yani online modda açacağım. Herkesin bilgisine.