TEMA HAKKINDA.

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sayın Forum Yöneticileri,
Yeni tema cidden aşırı sorunlu ve göz kanatıyor ve birşeyi ararken bulamıyoruz. Lütfen buna karşı ya eski tema gelsin yada eski temayı kullanma seçeneği gelsin. Yeni tema geldiğinden beri forum bot yiyor gece saatleri forumda konular bölümü botlarla dolup taşıyor. Umarım dediğmi yanlış anlamazsınız ve birazcık düşünürsünüz.

Eski tema gelmesini istiyenler yorum olarak yazsın lütfen.​

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yeni tema geldiğinden beri forumda daha az bulunmaya başladım. Artık giresim gelmiyor. Eski havası artık yok. Eski temayı istiyoruz.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Eskisi gelsin diyorsunuz da. Gelemez.
Hemen iki dosya taşı ayar seç değil normal temalar gibi. Neden?
Bu temanın gelmesinin nedeni ile, birçok özelliğin eski olmasının nedeni ile, Spambotların nedeni ile aynı:

XenForo sürümü güncellendi.

Ha güncellendi derken 1.0'dan 1.1'e geçmek gibi her şeyi eskisi gibi bırakacak küçük bir güncelleme de değil. O yüzden, yeni sürüm ile uyumlu temalar, eklentiler kullanmak zorundalar. Ki, bulmak zor olabiliyor.

Adminler temayı isteyerek değiştirmezler. Bu siteyi bu site yapan şeylerden biriydi. Eski temayı bir şekilde güncelleyebilirlerse belki yine görürüz, ama o zamana kadar başka temalar görmek zorunda kalabiliriz.

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adminler temayı isteyerek değiştirmezler. Bu siteyi bu site yapan şeylerden biriydi. Eski temayı bir şekilde güncelleyebilirlerse belki yine görürüz, ama o zamana kadar başka temalar görmek zorunda kalabiliriz.
Öyle olucak gibi hızlı olsun yeter.

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskisi gelsin diyorsunuz da. Gelemez.
Hemen iki dosya taşı ayar seç değil normal temalar gibi. Neden?
Bu temanın gelmesinin nedeni ile, birçok özelliğin eski olmasının nedeni ile, Spambotların nedeni ile aynı:

XenForo sürümü güncellendi.

Ha güncellendi derken 1.0'dan 1.1'e geçmek gibi her şeyi eskisi gibi bırakacak küçük bir güncelleme de değil. O yüzden, yeni sürüm ile uyumlu temalar, eklentiler kullanmak zorundalar. Ki, bulmak zor olabiliyor.

Bilmiyorum valla umarım eskisini getirebilirler yokse forumun sonu olabilir.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Forum güncellendi ve tahminimce eski tema gelmeyecek, gelemez. Eksiklikler ise zamanla kapanacaktır bunu dert etme. Hem alışınca bu temanın daha güzel olduğunu göreceksin. Sade, modern.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ben de bunu daha çok seviyorum mobile de uyumlu bu arada fark ettiysen hergün daha çok güzelleşiyor tema ekbilememleri düzwltiyor forum ekibi

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha yeni geldiği için eksiklikler tabii ki olacak. Ayrıca bence karışık değil, aksine daha rahat bir kullanımı olmuş. Forumlar kısmı çok iyi olmuş mesela.
Profilde yapılan şeyler biraz eksik kalmış zamanla onunda düzeleceğine inanıyorum.
Eskisinden daha iyi, hatta çok iyi bence.