TEMA HAKKINDA.

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu mu ? Karışık ? TOST ister misin ama biraz fazla karışık. (saçmalıyorum biliyorum)
Diğer sürüme göre bence daha iyi çalışıyor daha hızlı önemli olanda bu.
Bu arada bunun neresi karışık örnek verebilir misin ?
Dediğimi okursan birdaha net anlarsın sen bunu kullanmak ıstıyorsan seçeneklerden bunu kullan ama ben eskisini kullanmak istiyorsam onada ayrı bi seçenekde gelebilir diyorum forumun yarısı sevdi yarısı sevmedi.

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha yeni geldiği için eksiklikler tabii ki olacak. Ayrıca bence karışık değil, aksine daha rahat bir kullanımı olmuş. Forumlar kısmı çok iyi olmuş mesela.
Profilde yapılan şeyler biraz eksik kalmış zamanla onunda düzeleceğine inanıyorum.
Eskisinden daha iyi, hatta çok iyi bence.
İnşallah zamanla düzelir.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
gerçekten bu yeni tema ile forum kullanılamaz oldu neredeyse

ArdaRuzgar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siteyi ilk açtığımızda Forumlar değil Forum listesi veya Portal'ın gelmesi gerekiyor.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeni tema bence zaman çalıyor sağ tarafta yeni mesaj konu vblerin görünmeyişi forum listesi ile forum arasında geçiş yapıyor olmamız değişene kadar kötü buluyorum

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Dediğimi okursan birdaha net anlarsın sen bunu kullanmak ıstıyorsan seçeneklerden bunu kullan ama ben eskisini kullanmak istiyorsam onada ayrı bi seçenekde gelebilir diyorum forumun yarısı sevdi yarısı sevmedi.
Bu temanın ilk değişişi mi? Sevmemek değil, alışmamak :)

gerçekten bu yeni tema ile forum kullanılamaz oldu neredeyse
Daha önce hiç telefondan foruma girdin mi? Hiç bu kadar kullanılabilir olmamıştı.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Yahu Boş Boş İşler, Eski Tema Daha Güzeldi Bu Karmaşık Hem!
Benim Fikrimdir! Beğenmeyen Beğenmesin.