TEMA HAKKINDA.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Xenforo güncelleme aldı bundan dolayı forumu şu anda düzenlemeye çalışıyorlar bu forumun son hali değildir forumu kapatıp işlem yapmak istemedikleri ortada "sabır" sahibi olursanız en sonunda bu forumun tasarımı önceki tasarıma karşı bir hayli daha güzel ve kullanışlı olacaktır.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Hepinizin fark ettiğini düşünüyordum ama...
Xenforo güncelleme aldı bundan dolayı forumu şu anda düzenlemeye çalışıyorlar bu forumun son hali değildir forumu kapatıp işlem yapmak istemedikleri ortada "sabır" sahibi olursanız en sonunda bu forumun tasarımı önceki tasarıma karşı bir hayli daha güzel ve kullanışlı olacaktır.
Adam altın kuralı bozdu dağılın
Adam Altın Kuralı Bozdu Dağılın Lan

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bugün biraz daha iyileştirmişler. Böyle eskisinden daha iyi oldu hem eskisi kasıyordu hemde böyle eski günlere benzedi. 2014 falan.

Mağara999

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Xeneforo 2 eklenti ve tema desteği fazla bulunmuyor bu yüzde beklemekte başka çare yok.
Bir arkadaşım sırf bir proje üstünde çalışıyordu ara verdi bu konuyla ilgili.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Yeni forum hız olarak çok daha iyi tabikide, XenForo 2'ye geçilmiş sonuçta. Profil mesajlarında BBCode kullanamama gibi eksiklikler zamanla giderilir, Spam botlarının vs. de en kısa zamanda kökten çözüleceğine inanıyorum.

Ek: Logo gamer'dan minecraft türk'e dönmüş. Navbarın üst kısmının da kahverengi yerine farklı bir renk olması daha iyi olabilir. Onun dışında her şey iyi bence. Ünvanlar falan hepsi eklenti, zamanla eklenir.

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
forum.mine************ olsun bence zaten gamer olarak kimse kullanmıyor.

amiral

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Editörlerin ve yetkililerin yerinde olmak istemezdim. Ben forumdan soğurdum, o derece rezalet yani.